Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FÉRFIAK, elfogadnátok a párotok döntését, vagy úgysincs szavad?

Figyelt kérdés

Igen! Loptam a kérdést, mert valaki már kiírta, csak ott fordított nemi felállással.

Szóval férfiként mit tennél, ha a nejed/élettársad, szóval komoly párod, aki komoly munkát végez, a család számára igen jó fizetésért, egy nap előállna, hogy változtatni akar, de nem kicsit. És ez, a család, azaz a te anyagi és társadalmi helyzetedre is kihatna?

Pl.: Sikeres ügyvéd párod besokallna attól, hogy bűnözőket, pedokat, erőszakolókat véd, és most kilép és beáll rendőrnek.

Vagy mérnökként kiégett, és most felhasználva a hirtelen jött örökségét, majd nyitna egy kávézót.

Vagy elege van a könyvelésből, és vakvezető kutyákat akar nevelni, főállásban.

Vagy körmös, óvónő, ápoló,..., akar lenni.

tegnap 18:12
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
CSAK ŐSZINTÉN! Nem kell jóemberkedni! A fordított nemi esetnél 10-ből 9 nő nem fogadta volna el a pasi döntését!!!
tegnap 18:14
 2/27 anonim ***** válasza:
15%
Ha változtatni akar az életén változtasson de én nem fogok anyagilag hozzájárulni. Ha ő ápoló tanfolyamot akar letenni hát tegye a saját maga terhére. Plusz elbeszélgetnék vele hogy ha olyan szakmát akar csinálni ami lóf*szt sem fizet akkor a jelenlegi színvonalat nyugodtan engedje el és akkor éljen külön mert én egyedül nem fogom neki ezt fentartani.
tegnap 18:17
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

házasságban nincs olyan h enyém tied

de komoly párkapcsolatban sem látom értelmét

valszeg látszik h kiégett ideges stresszes midig zizeg és nincs szex érzelmesség intimitás sokat sír beszólogat és egyáltalán látszik nem érzi jól magát

velem volt ilyen eset egyszerűen mérnökként túl sok volt a nyomás a hétvégi meló a túlóra egyre többször lettem beteg és emiatt sikeresen el is vesztettem a párom, váltottam és igaz h az élszintvonalam lecsökkent de végre nem kellet csak heti 40 órát dolgozni volt időm magamra és a barátokra családra.

egyszómintszáz támogatnám a váltásban

tegnap 18:26
 4/27 anonim ***** válasza:
75%

Érdekes.Fordított kérdésnél minden nő azt írta, hogy támogatná a párját, mert az egészsége fontosabb.

Nők, remélem figyeltek!

tegnap 18:34
 5/27 anonim ***** válasza:

Belinkelnéd a fordított felállás kérdést?

Köszi!

tegnap 18:35
 6/27 A kérdező kommentje:

4. NEM!!! 10-ből 9 nő nem engedné a váltást, a pénz miatt.

5. Nem találom, pedig akartam, már a kérdéskor. :(

tegnap 18:41
 7/27 anonim ***** válasza:
88%
Én láttam azt a kérdést és nagyon nem ezek voltak az arányok. Egy csomóan engedték volna a váltást, de nem örültek volna neki. Ahogy annak senki se örül, ha kevesebb pénz áll a házhoz.
tegnap 18:51
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként is maximálisan támogatnám a páromat ebben a szituációban. Mindketten informatikusok vagyunk, elég jó fizuval, nem lenne gond, ha az övé jelentősen csökkenne. Fontosabb, hogy boldog legyen.
tegnap 18:53
 9/27 anonim ***** válasza:
Elfogadnám és támogatnám. Egy munka se ér annyit, hogy az ember rámenjen egészségileg.
tegnap 19:07
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg nem úgy kelt, hogy na mától vált, előtte nap pedig minden jó volt. Ebben az esetben megpróbálnám meggyőzni arról, hogy hagyjon egy-két hónap kifutást, hogy tartalékot szabadítsunk fel, hogy tompítsuk az átállást. Ellenkező esetben meg én pedzegettem volna a váltást, mert több mint valószínű, hogy egy ideje pszichológust/villámhárítót kellene játszanom. Ha a béke otthon sérül, az nekem nagyobb életminőségbeli romlás, minthogy egy fizuból éljünk. Éltem már töredékéből, nekem nem lenne probléma. Ha kávézót nyitni lenne pénz se lenne probléma szerintem.
tegnap 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!