Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfogadnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnátok, ha a párotok szülei azért nem hívnának látogatóba, mert nem szeretik a vendégeket?

Figyelt kérdés
2023. szept. 2. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Kénytelen. Ebben nottem fel. Kàros nagyon.
2023. szept. 2. 15:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Miért káros?

Nem gyanakodnátok másra? Hogy titeket néznek le/nem kedvelnek? Vagy nem te vagy a párod "igazi" párja?

2023. szept. 2. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem gyanakodnék, egyrészt nem vagyok paranoiás, másrészt én meg nem szeretek vendégségbe járni.
2023. szept. 2. 16:02
 4/6 anonim ***** válasza:
El és annyira nem is zavarna, én meg vendégségbe nem igazán szeretek járni. Ha nem az lenne, hogy mindenki mást meghívnak, csak engem nem, akkor nem is venném magamra, hogy biztos csak engem nem kedvelnek.
2023. szept. 2. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Volt ilyen párom. Egy idő után elég fura volt hogy már vagy egy éve együtt voltunk, de még sosem találkoztam a családjával hasonló indokok miatt. Aztán magamhoz hívtam el a családját. Hát, elég fura emberek voltak. Aztán sajnos kiderült a volt párom sem volt teljesen komplett, nem is tartott sokáig a kapcsolat.
2023. szept. 2. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Jobb, ha gyanakodsz.
2023. szept. 3. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!