Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párotok nektek ilyet mondana, az rosszul esne, vagy elfogadnátok, hogy ő így gondolja?

Figyelt kérdés

A párom 28 én 30 vagyok. 3 éve vagyunk együtt. Ő egyetem előtt halasztott egy évet, és Londonban élt, bulizott, dolgozott pultosként meg pincérnőként, voltak furcsa pasiügyei. Ezt sosem titkolta, mesélt, mondta, hogy az volt a tombolós éve, ami kellett neki, de már nem olyan, kiélte az ilyen vágyait. Aztán elment egyetemre, megcsinálta, munkát keresett, az alatt nem nagyon volt hosszú kapcsolata, egy kettő rövidebb meg ismerkedett, aztán pedig megismerkedtünk és velem van. Most itt volt egy régebbi Londonban megismert, de magyar barátnője és ő is mesélt mindenféle dolgokat. Meg beszélgettünk erről is, egyébként nagyon szimpatikus.

Miután ez a lány elment beszélgettünk, és azt mondta, hogy ha nem lett volna ez az időszaka akkor valószínű nem tudna egy komoly kapcsolatban jövőt tervezni, és boldog lenni, mert azt érezné valami kimaradt és lehet megcsalna, amit nagyon nem szeretne. Így viszonyt 100%-ig velem van, boldog és hosszútávra tervezünk. Most keresünk együtt házat, valamint a kezét is tervezem megkérni amit nyilván ő még nem tud. Csak nem tudom hogy örüljek neki, vagy kicsit féljek, hogy van egy ilyen “vadóc” éne. Ti mit gondoltok?

2022. nov. 3. 09:23
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
89%
Te ismered. Szerintem, ez csak az én véleményem, de én majdnem aszex vagyok, valaki vagy megcsalós bármilyen körülmények közt vagy nem.
2022. nov. 3. 09:29
 2/50 anonim ***** válasza:
4%

Miert nem neki kell félnie attol hogy te kellenél más nőknek.

Vmi csicska lennél?

2022. nov. 3. 09:29
 3/50 anonim ***** válasza:
87%
Azt hogy legalább őszinte volt, nem ő az egyedüli csaj aki kalandozott vagy ki próbált esetleg ezt azt. Szerintem csak a jelennel és a jövővel foglalkozz ha szeretitek egymást.
2022. nov. 3. 09:31
 4/50 anonim ***** válasza:
41%

Én nem örülnék ha ilyen lenne a párom, nagyon kétesélyes a jövő :/

Az egyik barátnőm 2 hosszú párkapcsolat között kitombolta magát, erre most így 8 év nyugi után valami bekattant nála és 36 évesen visszatért a régi önmagához...

2022. nov. 3. 09:40
 5/50 anonim ***** válasza:
72%
4-es. És aki sose tombolta ki magát az nem kattanhat meg szerinted?
2022. nov. 3. 09:48
 6/50 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem lesz a kutyából szalonna. Nem láttam még olyat ismeretségi körben, akinél ne tért volna vissza ez az időszak. Aki alapból nem ilyen, az soha nem is vágyik rá, aki meg egyszer megtapasztalta, annak miért kellene elválnia tőle?
2022. nov. 3. 09:50
 7/50 anonim ***** válasza:
78%

Én 37 éves nő vagyok és a baránőimmel ellentétben soha az életbe nem "éltem ki magam" pasi szempontból. Persze én sem csak 1-2 férfival voltam, de olyat soha nem csináltam, hogy pl. egy szórakozóhelyen megismerkedem valakivel, akit azonnal lecummantottam volna a wc-ben, vagy hazaviszem. Azért nem csináltam ilyet, mert egyszerűen gusztustalannak gondoltam ezt 18, 25 és 30 évesen is. Nem vagyok prűd, ez nem erről szól! A barátommal imádok szexelni. Viszont egyáltalán nem érzem, hogy a fent említett dolog miatt valamiről is lemaradtam volna! Egyszerűen soha nem izgatott a ribilét. Azok a barátnőim, akik "olyanokat" csináltak, mai napig csinálnak olyanokat (velem egyidősek). Lehet nem hetente, mint régen, hanem "csak" kb. félévente, függetlenül attól, hogy foglalt-e a szívük... Tehát az én véleményem az, hogy ha valaki ilyen volt 20 évesen, az 40 évesen is ilyen, csak maximum többször visszafogja magát. Nincs olyan, hogy 25 évesen imádtam szexelni idegenekkel, minden hétvégém ezzel telt, aztán 28 évesen szent szűzzé válok... 😀 De ez igaz a pasikra is. Akinek erre hajlama van, az olyan beállítottságú, kortól függetlenül.

Bocsánatot kérek, ha bárkit megbántottam ezzel, de nekem ez a közvetett tapasztalatom.

Ui.: mintha valamit kinyírnék, majd azt mondanám: "ne zárjanak be, holnaptól nem ölök ígérem". Az ilyenben még a törvény sem hisz... 😀

2022. nov. 3. 10:41
 8/50 anonim ***** válasza:
75%
Annyira igaza van 7-esnek, en is ezt tapasztaltam elso es masodkezbol is. Sok ember rejtegeti a valodi sotet enjet, legtobbszor maga elott is. Nem akar szembesulni vele, igy atveri onmagat, meg a masik felet is. Egy parkapcsolat elejen mindenki nagyon fokuszalt es rengeteg pozitiv elmeny eri. Egy parkapcsolat alatt viszont lesznek negativ hatasok is es hirtelen megszunnek a felvett szerep miatti gatlasok es elotor a regi, magaban elnyomott enje. Ez azert baj, mert neki sosem voltak gatlasai a felvett szerepen kivul. Nem alakult ki, o ilyen. Ezert kell jol megismerni a masikat melysegeiben, mielott egyre komolyabb szinten elkotelezodsz fele. A hianyos onismeret a masik felnel az egyik leginkabb figyelmezteto jel, amit sokan nem vesznek eleg komolyan.
2022. nov. 3. 10:54
 9/50 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező! Az az ember, aki valaha is a gátlástalan szexualitásban találta/látta a felhőtlen boldogságot, annál vissza fog térni ez a vágy, mihelyst valami tartósan negatív dolog éri az életben: mint pl. megromlott házasság, de elég csak egy pár hetes mosolyszünet is, amikor mély szomorúságot érez.

Ilyen az emberi természet, ilyenek vagyunk, az van belénk kódolva, hogy a boldogságot kutassuk/éljük. Ezért van az is, hogy aki például valaha is imádta a hobbiját (vagy mondjuk a szerencsejátékot) ha fel is hagy vele, biztosan visszatér még az életében, ha mély pontra kerül lelkileg, hiszen anno az okozott neki felszabadult boldogságot. A már átélt, biztos boldogságot okozó forráshoz nyúl mindenki, ez is ösztönös és logikus is. Pszichológia.

Ergo az én véleményem is az, hogy aki valaha ordas volt, az ordas marad, maximum az értelem és a boldogság mérsékli a dolgot - addig, amíg az tart.

2022. nov. 3. 11:14
 10/50 anonim ***** válasza:
35%

Na akkor én meg mondok egy ellenvéleményt/tapasztalatot.

A húszas éveim legelején voltak megkérdőjelezhető dolgaim, nem voltam ilyen buliban lesz*pom a random embereket típus, mert ez engem is elborzaszt, de voltak olyan húzásaim, melyekre ma már nem vagyok büszke. Kerestem a utamat, a határaimat, azt hogy milyen ember vagyok, mit jelent egy párkapcsolat stb. Néhány év után súlyos depresszióba zuhantam, és egy hosszú önismereti út után kijelenthetem, hogy az egy korszak volt. Rengeteg gyermekkori, párkapcsolati trauma állt mögöttem, nem tudtam mit kezdeni az érzéseimmel, és valamibe menekültem. De ma már tudom, hogy én nem ilyen ember vagyok, mások az értékeim, a céljaim, és tudom, hogy mennyire hálás lehetek a parkapcsolatomért,ami már hosszú hosszú évek óta tart. Sosem kockáztatnék, pedig már elmúlt a rózsaszín köd, voltak nehézségek.

Nem állítom, hogy ez alapján más is megváltozhat,,, felnőhet", de igenis van rá példa, és teljesen felesleges a kérdezőnek felrúgnia az amúgy jól működő kapcsolatát pár komment miatt. Szerintem az emberek, a világ nem fekete-fehér, nem jók és rosszak vannak,nem lehet kijelenteni, hogy aki pl sose csalt meg senkit, az sosem fog, és aki mondjuk egyszer hozott egy rossz döntést, az örökké egy megbízhatatlan ember marad. Elég egysíkú és szűk látókörű gondolkodásra vall

2022. nov. 3. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!