Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párotok nektek ilyet mondana, az rosszul esne, vagy elfogadnátok, hogy ő így gondolja?

Figyelt kérdés

A párom 28 én 30 vagyok. 3 éve vagyunk együtt. Ő egyetem előtt halasztott egy évet, és Londonban élt, bulizott, dolgozott pultosként meg pincérnőként, voltak furcsa pasiügyei. Ezt sosem titkolta, mesélt, mondta, hogy az volt a tombolós éve, ami kellett neki, de már nem olyan, kiélte az ilyen vágyait. Aztán elment egyetemre, megcsinálta, munkát keresett, az alatt nem nagyon volt hosszú kapcsolata, egy kettő rövidebb meg ismerkedett, aztán pedig megismerkedtünk és velem van. Most itt volt egy régebbi Londonban megismert, de magyar barátnője és ő is mesélt mindenféle dolgokat. Meg beszélgettünk erről is, egyébként nagyon szimpatikus.

Miután ez a lány elment beszélgettünk, és azt mondta, hogy ha nem lett volna ez az időszaka akkor valószínű nem tudna egy komoly kapcsolatban jövőt tervezni, és boldog lenni, mert azt érezné valami kimaradt és lehet megcsalna, amit nagyon nem szeretne. Így viszonyt 100%-ig velem van, boldog és hosszútávra tervezünk. Most keresünk együtt házat, valamint a kezét is tervezem megkérni amit nyilván ő még nem tud. Csak nem tudom hogy örüljek neki, vagy kicsit féljek, hogy van egy ilyen “vadóc” éne. Ti mit gondoltok?

2022. nov. 3. 09:23
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
48%

Kedves Kérdező!

Szerintem mindjárt égesd el máglyán a csajt,mert van múltja...

Istenem...

2022. nov. 3. 19:51
 32/50 anonim ***** válasza:
46%
Gondolom itt mindenki szépen szűziesen ment férjhez 18 évesen és azóta is csak paplan alatt sötétben. Mennyi képmutató ember.
2022. nov. 3. 20:51
 33/50 anonim ***** válasza:
57%
2 kapcsolatom volt, az első tinikori kapcsolatokban, ágyon csaltak egymást és igen, voltak dolgaim. A második kapcsolatokban vagyok már 20 éve, 2 gyerekünk van és eszembe nem jutott megcsalni. Tudod miért, mert míg az elsőt nem szerettem, a gyerekeim apját igen és nem kockáztatnék, még akkor sem, ha válságban lenne a kapcsolatunk. A barátnőd szingli volt, fiatal, mégis miért ne élhette volna ki magát
2022. nov. 3. 23:24
 34/50 anonim ***** válasza:
16%

Egyrészt te megcsalásról beszélsz (tini korában szerintem nincs ember a Földön, aki nem csalta meg a párját), az emlitett "hölgy" meg közelebb a 30-hoz csinálta azt, hogy éjszakai pultosként idegen férfiak alá feküdt egy éven keresztül külföldön. Ég és föld a két téma.

Még mindig nem azzal van a baj, hogy egy nő nem szűzen megy férjhez, nem kell félremagyarázni.

2022. nov. 4. 08:27
 35/50 anonim ***** válasza:
43%
Te funkcionális analfabéta vagy? A nő most 28 de egyetem előtt, vagyis kb 18 évesen történtek ezek. Akkor számomra még bőven nem a felnőtt kategória az ember érzelmileg, agyilag stb. Meg mi ez a kettős mérce? Tiniként (mondjuk 17 évesen) ok ha megcsalod a másikat, de egy év múlva már fujj 😀 ráadásul ezek szerint te vagy az akiről kiderült, hogy félrek*rt, akkor meg mire fel ítélsz el te bárkit is? Hogy van pofád ehhez, de komolyan? Szörnyű embernek tűnsz
2022. nov. 4. 09:03
 36/50 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, nyögj már ide valamit! Komolyan mindenféle rossz r*bancnak elhordják a párodat, te meg meg se nyikkansz
2022. nov. 4. 09:05
 37/50 anonim ***** válasza:
32%

Ja, rajtad és még egy hozzászólón kívül mindenki funkcionális analfabéta. Szinte mindenki szerint durva, amit csinált, de mivel te is ezt csináltad, ezért ezt te képes vagy normalizálni. Egyetemre menni nem csak 18 évesen lehet te agyoniskolázott. Én az első diplomámat 27 évesen szereztem. Borzasztó fárasztó az erőlködésed, miszerint az a normális, ha egy nő idegen férfiakkal szexel megállás nélkül. Ez a te szegénységi bizonyítványod, hiába pontozgatsz le mindenkit, aki nem isteníti a r*bancokat. A nők szégyene vagy.

A kérdező valószínűleg azért nem válaszol, mert elgondolkodott... De remélem emiatt nem fogsz agyvérzést kapni.

2022. nov. 4. 09:19
 38/50 anonim ***** válasza:
32%
Na és akkor én mentem is, mert borzasztó energiavámpír vagy és ha kell, te szerintem 5 éven keresztül írogatnál ide, hogy véd azokat a nőket, akik ész nélkül szexelnek idegenekkel. Szép életed lehet... Viszlát!
2022. nov. 4. 09:21
 39/50 anonim ***** válasza:
39%
*védd (még mielőtt belekötsz, elírás volt).
2022. nov. 4. 09:21
 40/50 anonim ***** válasza:
32%
Még egy utolsó szösszenet: lehet el kéne gondolkodnod azon, hogy miért csak barátnő státuszban tart a pasid 10 éve... Még egy könnyűvérű nőt is el akarnak venni feleségül :) Nem érdekel a válaszod!
2022. nov. 4. 09:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!