Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párotok nektek ilyet mondana, az rosszul esne, vagy elfogadnátok, hogy ő így gondolja?
A párom 28 én 30 vagyok. 3 éve vagyunk együtt. Ő egyetem előtt halasztott egy évet, és Londonban élt, bulizott, dolgozott pultosként meg pincérnőként, voltak furcsa pasiügyei. Ezt sosem titkolta, mesélt, mondta, hogy az volt a tombolós éve, ami kellett neki, de már nem olyan, kiélte az ilyen vágyait. Aztán elment egyetemre, megcsinálta, munkát keresett, az alatt nem nagyon volt hosszú kapcsolata, egy kettő rövidebb meg ismerkedett, aztán pedig megismerkedtünk és velem van. Most itt volt egy régebbi Londonban megismert, de magyar barátnője és ő is mesélt mindenféle dolgokat. Meg beszélgettünk erről is, egyébként nagyon szimpatikus.
Miután ez a lány elment beszélgettünk, és azt mondta, hogy ha nem lett volna ez az időszaka akkor valószínű nem tudna egy komoly kapcsolatban jövőt tervezni, és boldog lenni, mert azt érezné valami kimaradt és lehet megcsalna, amit nagyon nem szeretne. Így viszonyt 100%-ig velem van, boldog és hosszútávra tervezünk. Most keresünk együtt házat, valamint a kezét is tervezem megkérni amit nyilván ő még nem tud. Csak nem tudom hogy örüljek neki, vagy kicsit féljek, hogy van egy ilyen “vadóc” éne. Ti mit gondoltok?
Én nem is értem a problémát.
Most konkrétan mitől is félsz? Hogy megcsal, mert régen bulizni járt?
Vagy miről beszéltek ilyen rébuszokban, milyen "rossz döntésekről"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!