Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párotok nektek ilyet mondana, az rosszul esne, vagy elfogadnátok, hogy ő így gondolja?

Figyelt kérdés

A párom 28 én 30 vagyok. 3 éve vagyunk együtt. Ő egyetem előtt halasztott egy évet, és Londonban élt, bulizott, dolgozott pultosként meg pincérnőként, voltak furcsa pasiügyei. Ezt sosem titkolta, mesélt, mondta, hogy az volt a tombolós éve, ami kellett neki, de már nem olyan, kiélte az ilyen vágyait. Aztán elment egyetemre, megcsinálta, munkát keresett, az alatt nem nagyon volt hosszú kapcsolata, egy kettő rövidebb meg ismerkedett, aztán pedig megismerkedtünk és velem van. Most itt volt egy régebbi Londonban megismert, de magyar barátnője és ő is mesélt mindenféle dolgokat. Meg beszélgettünk erről is, egyébként nagyon szimpatikus.

Miután ez a lány elment beszélgettünk, és azt mondta, hogy ha nem lett volna ez az időszaka akkor valószínű nem tudna egy komoly kapcsolatban jövőt tervezni, és boldog lenni, mert azt érezné valami kimaradt és lehet megcsalna, amit nagyon nem szeretne. Így viszonyt 100%-ig velem van, boldog és hosszútávra tervezünk. Most keresünk együtt házat, valamint a kezét is tervezem megkérni amit nyilván ő még nem tud. Csak nem tudom hogy örüljek neki, vagy kicsit féljek, hogy van egy ilyen “vadóc” éne. Ti mit gondoltok?

2022. nov. 3. 09:23
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
28%
#18! Az a hím, aki oltári csajozós volt mindig is, abból sem lesz pap nyilván. Ez is a te fejedben fogalmazódott meg. Pont te elhiszed azt mindenkiről, hogy szent szűz lesz mire talál valakit..., hogy az a kan, aki még a legyet is röptében, az majd 40 évig hűséges lesz, mert rád talált... 😂😂😂😂 Aranyos vagy...
2022. nov. 3. 15:13
 22/50 anonim ***** válasza:
33%
Már megint mit költöttél? Ezt is ki állította? Olyan butaságokat hordasz össze. Feltettem egy kérdést, te meg már tényként állítod, hogy akkor én biztos ezt meg azt gondolom. De ilyen totál elmebeteg szélsőséges módon ráadásul. Mert én biztos olyan hülye vagyok, hogy elhiszem, hogy aki 40 évig csalta az összes párját az engem nem fog csalni. Még velet sem arról van szó, hogy aki fiatalon szexelt mondjuk 3nál több emberrel, éjszakázott, bulizott, flörtölt, de már x éve normális kapcsolatban él, az nem egy szerencsétlenség, akit ki kellene hajítani. De kár is beléd a szót... Teljesen elborult vagy. Én pedig pontozgatok, mert megtehetem
2022. nov. 3. 15:32
 23/50 anonim ***** válasza:
32%
Mi az, hogy már megint? A megcsalás dolgot nem én írtam. Anonim, de az látszik, ha más a felhasználó. Te nagyon rá vagy erre kattanva basszus és azt hiszed csak egy emberrel beszélsz... Para vagy 😀
2022. nov. 3. 15:55
 24/50 anonim ***** válasza:
67%
Amikor egyedülálló voltam,akkor sokszor szop.tam,esetleg szexeltem.Ha van valakim akibe szerelmes vagyok akkor nem kell más.Attól hogy szeretek dugni kapcsolat nélkül is,nem azt jelenti hogy nem tudok hűséges lenni.
2022. nov. 3. 16:16
 25/50 anonim ***** válasza:
39%
Sajnálom utolsó, az itteni prüdériák szerint te nem vagy hűséges, úgyis megcsalod a párod, mert hajd a véred, és ezt csak ideig óráig lehet titkolni. Hiszen ők ezt jobban tudják!
2022. nov. 3. 16:37
 26/50 anonim ***** válasza:
79%

Én nem is értem a problémát.

Most konkrétan mitől is félsz? Hogy megcsal, mert régen bulizni járt?

Vagy miről beszéltek ilyen rébuszokban, milyen "rossz döntésekről"?

2022. nov. 3. 16:45
 27/50 anonim ***** válasza:
25%
#25, #22 stb.! Ahogy látom percenként frissítgeted az oldalt, h írt-e már valaki valamit és azonnal reagálsz. xD Annyira beteg vagy, szakadok! Várj csak, tudod mit? Minden ribi valójában egy szent szűz és igaz a mondás, h 'k*rvából lesz a legjobb feleség', az a mondás pedig csak egy ocsmány hazugság, h 'kutyából nem lesz szalonna'. Megnyugodtál? Remélem ezzel sikerült megnyugtatni mert marha fárasztó vagy már. Szólj, ha még mindig nem, kitalálunk valamit, összefogunk a lelki békédért. xD
2022. nov. 3. 16:49
 28/50 anonim ***** válasza:
57%
Te is ott vagy délután óta, úgyhogy nem tudom mit jár a szád
2022. nov. 3. 16:59
 29/50 anonim ***** válasza:
28%
28! Bocsi hogy belekontárkodom a butaságodba de 3,5 pontos felhasználó egész délután csak 1x írt tehát ő veled ellentétben pont nem volt itt egész délután. Fentebb is kevertél két felhasználót. Nemigen vádod mi van.
2022. nov. 3. 19:42
 30/50 anonim ***** válasza:
28%
*Nemigen váGod mi van.
2022. nov. 3. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!