Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket elfogadnátok lányok indoknak?
Ha a párod azt mondja neked h miért nem akar még/akart a kapcsolatotokba gyereket:
- azért mert te egyáltalán nem foglalkozol az itthoni dolgokkal ( max kampányszerűen mikor sos már) és amint hazaérsz csak a mobil létezik és eszedbe nem jut más
- azért mert neked az alvás az első és ennek a kárára nem vagy hajlandó vállalni vagy áldozatot hozni soha h ha a helyzet úgy kívánja h megoldjuk vlmit
- sokszor hetekig itthon vagy, segíteni nem fér bele az idődbe ekkor se, de ilyenkor mindig kb dél mire észhez térsz..
Én pedig szinte teljesen az ellentéte vagyok..nekem a fentiek kötődnek a gyerekvállaláshoz mert
egy baba mellett normálisan aludni nem lehet,
még nehezebb mindent megoldani és akkor is lesz munkahely és otthon,
Te tènyleg nem fogod fel, hogy depressziós?
Rághatod mèg ezt a csontot, de minek?
Elcseszted az èletèt, elvárásaid vannak csak, amiknek már nem akar megfelelni, mert már csak a gyerek èrdekli. Nem is fog változni azèrt, mert te morgolódsz ezen. Majd csak akkor, ha vègre ő is kap valamit, amire vágyik.
Eddig se fogadta el. Mit nem értesz? Mi a gond a te felfogásoddal?
Amíg együtt éltek, ezen fog nyekegni, hogy ideje gyereket vállalni
Még mindig te vagy az?
Anyuci pici fia és a kövér barátnő?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!