Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hányszor találkozott az ex-el és lett belőle szex? Párom állítja hogy ők csak barátok de kettesbe találkoznak és esznek,együtt de ennyi. A volt mennyasszonynak nincs kapcsolata 12 éve,azóta vannak külön.
Ha itt nyolcan írják, hogy megtörtént, az nem jelenti azt hogy a párod hűtlen lenne, és fordítva. Meg kifordítva.
Ha zavar, szólj. Ha nem bízol benne, beszéld meg vele.
Kedves első hozzászóló. Szerinted nem próbáltam beszélni vele? De csak annyi választ kapok,hogy neki ez jár és értékes ember az életében,és nehogymár ne mehessen el 1-2 órára beszélgetni egy jó barátjával. Nem az érdekel hogy ki mit ír erről a témáról
Csak kíváncsi vagyok a válaszokra és a tapasztalatokra. Ennyi
Nevetséges vagy és rettenetesen buta.
Elmondta kerek-perec, hogy a barátja és fog vele találkozni 1-2 óra erejéig, de te akkor se hiszed el, hogy létezik barátság ellenkező neműek között akkor is ha exek.
Mivel csőlátású vagy és bizony te exekkel kefélnél mint a sicc így rá vetíted ki, hogy ő szexel vele.
Amúgy ha nem kezdesz el neki hinni, mindegy, hogy kifejezed-e többször nemtetszésed exszel kapcsolatban előbb utóbb rá fog unni és szakít veled. Ha az a célod akkor nagyon jó úton haladsz.
A bizalom a párkapcsolat alapját képezi, ha nincs akkor nem ér semmit.
Úgyhogy szedd magad össze, vagy hagyd el te.
Kedves 6-ik hozzászóló. Szerinted ez normális? Igen kerek-perec kimondta,hogy találkozni fog vele. És ha nekem ez nem tetszik akkor hazudni fog. Szerinted ez normális? Hogy egy ex miatt inkább hazudik a párjának “szerelmének”
De igazad van. Nagyon el kell gondolkodnom,hogy akarok-e ilyen kapcsolatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!