Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hányszor találkozott az ex-el és lett belőle szex? Párom állítja hogy ők csak barátok de kettesbe találkoznak és esznek,együtt de ennyi. A volt mennyasszonynak nincs kapcsolata 12 éve,azóta vannak külön.
Igen normális mert egy BARÁT MINDIG TÖBBET ÉR mint egy féltékeny hárpia. Ha nem tetszik szakíts, ne őt akard beszabályozni. Nincs hozzá jogod.
Nem te vagy a szerelme, hogy nem tűnik fel?
Ha muszáj kettesben találkozniuk, 100%, hogy szexelnek is.
10
Azigen. Szerintem ez a szakításhoz vezető út.
Ex! Közben meg barátja? Hogy van ez!?
Veled kellene lenni a leges legjobb barátságban, az helyett az exevel van, mert ez neki fontos. Akkor legyen , egy percig sem lennék vele.
Az exe ugy szórakozik vele ahogy akarja. Nekem nem kéne ilyen.
Kiröhögném öket egyszeeruen és keresnék mást.
Minden ember máshogy áll az exéhez. Nekem nem férne bele, nem lenne rá igényem és nem is tetszene a dolog.
Viszont vannak olyanok akik az ex-től született közös gyerek okán összejárnak az új párokkal egyetemben pl. ünnepelni, szülinapozni. Ha valakik így viszonyulnak az exekhez és mindenkinek komfortos, akkor nincs baj.
A kérdezőnél nem egyformán látja ezt a két fél és ebből van a feszültség. Nehéz ügy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!