Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki hányszor találkozott az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hányszor találkozott az ex-el és lett belőle szex? Párom állítja hogy ők csak barátok de kettesbe találkoznak és esznek,együtt de ennyi. A volt mennyasszonynak nincs kapcsolata 12 éve,azóta vannak külön.

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 15:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
43%

Igen normális mert egy BARÁT MINDIG TÖBBET ÉR mint egy féltékeny hárpia. Ha nem tetszik szakíts, ne őt akard beszabályozni. Nincs hozzá jogod.

tegnapelőtt 16:31
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem te vagy a szerelme, hogy nem tűnik fel?

Ha muszáj kettesben találkozniuk, 100%, hogy szexelnek is.

tegnapelőtt 16:41
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
#11 Ha olyan nagyon jó barátok, meg értékesek egymás számára, akkor miért szakítottak? Egy ilyen se veled, se nélküled kapcsolat mellett miért kellett új partner? Kérdező, teljes mértékben igazad van, ez nagyfokú tiszteletlenség veled szemben. Nem tudom, mennyi ideje vagytok együtt, de ha érzel magadban elég erőt, hagyd ott, legyenek boldogok egymással. Az ilyen nem érdemli meg, hogy normális kapcsolata legyen.
tegnapelőtt 16:48
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
Hat nezd, eleg gaz, hogy nem veszi figyelembe a te keresedet, nemhogy megnyugtatna, meg az arcodba is vagja, hogyha kell, hazudni fog. En az ilyen utan elgondolkodnek azon, hogy dobnam a p.csaba. Eleg gaz ertekrendu ember...
tegnapelőtt 16:59
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

10

Azigen. Szerintem ez a szakításhoz vezető út.

tegnapelőtt 17:00
 16/24 anonim ***** válasza:
46%

Ex! Közben meg barátja? Hogy van ez!?

Veled kellene lenni a leges legjobb barátságban, az helyett az exevel van, mert ez neki fontos. Akkor legyen , egy percig sem lennék vele.

tegnapelőtt 18:12
 17/24 anonim ***** válasza:
46%
Az ex nem fér a képbe semmiféle okból! Nekem gyerekem is van az exemtől de sose barátkoznék vele pff.. A párom meg mehetne ha ilyen egyáltalán a fejében megfordulna hogy az exével bármit csináljon.
tegnapelőtt 18:41
 18/24 anonim ***** válasza:
44%
Az normális, hogy ha egyszer eldöntötte, hogy találkozni fog valakivel, akkor nem is fog máshogy tenni csak azért, mert a párja ezt kéri.
tegnapelőtt 18:44
 19/24 anonim ***** válasza:
55%

Az exe ugy szórakozik vele ahogy akarja. Nekem nem kéne ilyen.

Kiröhögném öket egyszeeruen és keresnék mást.

tegnapelőtt 18:46
 20/24 anonim ***** válasza:

Minden ember máshogy áll az exéhez. Nekem nem férne bele, nem lenne rá igényem és nem is tetszene a dolog.

Viszont vannak olyanok akik az ex-től született közös gyerek okán összejárnak az új párokkal egyetemben pl. ünnepelni, szülinapozni. Ha valakik így viszonyulnak az exekhez és mindenkinek komfortos, akkor nincs baj.

A kérdezőnél nem egyformán látja ezt a két fél és ebből van a feszültség. Nehéz ügy...

tegnapelőtt 21:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!