Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza volt a barátomnak, bunkó voltam a kajarendelésnél mert nem mutatkoztam be?
Miután rendeltem kaját telefonon barátom megjegyezte, hogy illene köszönés után bemutatkoznom hogy xy vagyok, mert ez így bunkóság. Mindig így rendelek, hogy köszönök majd mondom mit szeretnék. Nem gondolom, hogy ez bunkóság, úgyis az érdekli őket, hogy mit rendelek és hova.
Egyébként havi 1-2 alkalommal rendelünk, kisvárosban élünk ahol ismerjük az ott dolgozókat és ők is minket minimum látásból.
Ti mit gondoltok, tényleg bunkóság ahogy én rendelek? Ti bemutatkoztok? Esetleg ha van itt dolgozó a másik oldalról, leírhatná mit gondol.
23 L
Dehogy szoktam bemutatkozni jesszus. Miért is kellene?
Vagy a barátod minden ügyintézésnél bemutatkozik? A postán vagy az étteremben is amikor felveszi a pincér a rendelést?
Ha rendelsz, kedves 2-es, amúgy is meg fogják kérdezni a neved, címed, számod.
A postán valóban nem.
3-as pontosan ezért nem mutatkozom be az elején.
Az esetek 100%-ban nem emlékeznek rá, mert pont nem érdekli őket a neved érthető módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!