Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza volt a barátomnak, bunkó voltam a kajarendelésnél mert nem mutatkoztam be?

Figyelt kérdés

Miután rendeltem kaját telefonon barátom megjegyezte, hogy illene köszönés után bemutatkoznom hogy xy vagyok, mert ez így bunkóság. Mindig így rendelek, hogy köszönök majd mondom mit szeretnék. Nem gondolom, hogy ez bunkóság, úgyis az érdekli őket, hogy mit rendelek és hova.

Egyébként havi 1-2 alkalommal rendelünk, kisvárosban élünk ahol ismerjük az ott dolgozókat és ők is minket minimum látásból.

Ti mit gondoltok, tényleg bunkóság ahogy én rendelek? Ti bemutatkoztok? Esetleg ha van itt dolgozó a másik oldalról, leírhatná mit gondol.

23 L

ma 14:10
A kérdező szavazást indított:
Mindig bemutatkozom.
Nem szoktam bemutatkozni.
32 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
74%
Én be szoktam mutatkozni, de nem gondolom, hogy bunkóság, ha Te nem teszed.
ma 14:13
 2/20 anonim ***** válasza:
59%

Dehogy szoktam bemutatkozni jesszus. Miért is kellene?

Vagy a barátod minden ügyintézésnél bemutatkozik? A postán vagy az étteremben is amikor felveszi a pincér a rendelést?

ma 14:14
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha rendelsz, kedves 2-es, amúgy is meg fogják kérdezni a neved, címed, számod.

A postán valóban nem.

ma 14:19
 4/20 anonim ***** válasza:
81%
Sose mutatkozom be. Max akkor, ha a futár megkérdezi a nevemet, hogy biztosan a jó szállítmányt adja ide.
ma 14:19
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

3-as pontosan ezért nem mutatkozom be az elején.

Az esetek 100%-ban nem emlékeznek rá, mert pont nem érdekli őket a neved érthető módon.

ma 14:20
 6/20 anonim ***** válasza:
79%
Felesleges. A végén úgyis bediktálod a neved, címed.
ma 14:23
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igaza a barátodnak.
ma 14:27
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Megszokásból mindig bemondom a nevem, bárkit hívok, de nem hinném hogy túlzottan érdekelné őket
ma 14:29
 9/20 A kérdező kommentje:
Sose kérdezik meg a nevem rendeléskor, csak a címet és a telefonszámomat.
ma 14:32
 10/20 anonim ***** válasza:
81%
Hivatalos ügyben kell bemutatkozni, nem egy kajarendelésnél.
ma 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!