Bunkó vagy ez ma már normális? (kajarendelés)
Volt már veletek olyan, hogy egyik barátotok kaját rendel (nála/nálatok) és meg se kérdi, te kérsz-e egy falatot?
Csak ülsz (akár saját otthonodban), Ő meg megeszi szó nélkül amit rendelt!
Ez ma már teljesen normális?? Válság? :) vagy mi?
Hát azért nem mindegy pár részlet.
Mert ha én rendelek mondjuk 1 szelet rántott húst, akkor nem foglak megkínálni csak azért, mert pont beállítottál.
5-ös! Nem, ilyen nem volt!
Csak olyan,h mondjuk nálunk talizunk, éhes, rendel és te meg le vagy szarva :D de az,h te a saját pénzeden szeretnél-e rendelni, még az se :S
Nevelés és jellem kérdése. Én ha régen suliból jöttem haza egy osztálytársam vagy iskolatársam társaságában és ehhez nem keleltt a legjobb barátomnak lennie,elég volt, ha általában együtt mentünk haza, hogy ne unatkozzunk hazafelé, mikor bementem a boltba féluton, hogy vegyek valami nasit otthonra neki is vettem valami csokit...így az évek folyamán elég sok apró meglepetést tudtam okozni másoknak.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!