Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az mennyire normális, hogy...

Az mennyire normális, hogy holnap költözünk ki Ausztriába, és a férjem vett pontosan 21 csomag túrót, hogy majd kint lefagyasztjuk?!

Figyelt kérdés
Mivel kint ugye nem lehet kapni...10 perce állított haza a Tescoból..
2012. márc. 24. 15:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Teljesen normális. Hidd el. Én ezt NEM CSINÁLTAM meg mielőtt elhúztam Szardíniára. S bántam is nagyon...szóval a férjed JÓL tette. Igaza van.
2012. márc. 24. 15:10
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
xD ez mekkora :D:D
2012. márc. 24. 15:13
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Persze, hogy normális dolog, hidd el nem fogjátok megbánni. Anno én is így voltam vele mikor kiköltöztem külföldre, sok minden jó lett volna, csak itt nem lehet kapni, így amikor haza megyek pár dolgot megveszek otthon.
2012. márc. 24. 15:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Jobb lenne ha a férjed a kocsmából állított volna haza 21 üveg sör után? :D

Ha nem beszéltétek meg, hát, az kicsit furcsa, de még érthető. Az se túl normális hogy 10 perc múlva már a GYK-n van a kérdés. :D

2012. márc. 24. 15:16
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
En Ausztriaban elek,es itt veszem a turot,mindenfele van.
2012. márc. 24. 15:17
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
Én vettem volna vagy 100 csomagot. Csak nem tudom fagyasztás után is jó-e, még sosem fagyasztottam túrót.
2012. márc. 24. 15:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
... jó pénzért.
2012. márc. 24. 15:21
 8/13 anonim ***** válasza:
96%

egyik rokonom a túró rudit hordja kartonostul...

21 csomag túró,kb 5ezer Ft,hagyd már békén,ennél nagyobb baj ne legyen :)

2012. márc. 24. 15:23
 9/13 anonim ***** válasza:
96%

én vittem, mindíg itthonról, fagyasztva.Sehol nem lehet kapni.Ausztriában Topfen van ami inkább tejfölös túró.

A németeknél quark,ami még tejfölösebb.Másutt még ez se. rakd be a fagyasztóba ma,kibírja a kocsiban az utat

2012. márc. 24. 15:24
 10/13 anonim ***** válasza:
97%
Ebből látszik, hogy szereti a túrót a férjed. Egyébként teljesen normális. Ha én mennék külföldre, én is vinnék magammal túrót, pirosaranyat, pilóta kekszet és még hosszan sorolhatnám, hogy mi mindent. Nekünk Németországban vannak rokonaink, és a mai napig, ha jönnek hozzánk, és mennek haza, akkor visznek pár dolgot, illetve ha mi látogatjuk meg őket, akkor is mindig van egy lista, hogy mit vigyünk nekik.
2012. márc. 24. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!