Normális vagyok?

Figyelt kérdés
Ma láttam a bátyámat, hogy éppen félmeztelen volt és feküdt az ágyán a szobájában. Sokat jár edzeni és ez nagyon látszik, mert nagyon jól néz ki. Véletlenül bementem amikor aludt és hát és megláttam a kockás hasát és teljesen beindultam vagy nem is tudom mi történt velem, de mintha nem lettem volna normális. Elképzeltem pár percre, hogy mit is tudnánk csinálni mi ketten egymással. De ezt nem lenne szabad! Vagy igen? Szerintetek beteg vagyok, hogy ilyenek járnak a fejemben? És mostanában egyre többször vele kapcsolatban. Félek, hogy ez nagyon nem normális. Egyszer már viccből mondta, hogy úgy viselkedek mintha szerelmes lennék belé. Én 15 a bátyám 20 éves.
2012. márc. 22. 19:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem semmi gond ezzel, 15-16 évesen én az unokatesómba voltam belezúgva úgymond. Irtó helyes pasi, és olyan zavarban voltam, mikor hozzám szólt, kerestem a társaságát, tök hülye voltam, mikor ő is ott volt... hamar kinőttem, és most már egy kedves rokonként tekintek rá.
2012. márc. 22. 19:59
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
ha fiú vagy, akkor nem normális, ha lány, akkor se
2012. márc. 22. 20:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A testvéri vonzódás valamilyen szinten normális, hiszen már egy ismert, kedvelt ember irányában érzel valamit, és ez "biztonságot" ad. De te is tudod, hogy valójában a szerelmednek a tárgya egy családon kívüli embernek kell lennie, mert ezáltal szakadsz el végleg a családodtól: ez a kamaszodás normális menete.
2012. márc. 22. 20:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne fantáziálgass róla, ne hagyd, hogy az ilyen érzelmeid elragadjanak. A te korodban ez tulajdonképpen normális, de azért nehogy rossz vége legyen (rossz vég: egy ismerősöm pl. csókolózott a bátyjával... szóval nem te vagy az egyetlen a világon, de azért jobb elkerülni a "bajt").
2012. márc. 22. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:
37%

"Elképzeltem pár percre, hogy mit is tudnánk csinálni mi ketten egymással."

Hát ne haragudjatok, de sztem ez baromira nem normális.De tökmindgey, mert kamu a kérdés.Ha meg nem, akkor masztizz családszexvideókra, hátha jobban leszel.

2012. márc. 22. 20:03
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Bakker, a testvéreddel csókolózni??Atyaég....ez nem erkölcstelenség, hanem beteges.
2012. márc. 22. 20:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vagy normális, akárhány éves is vagy ne a testvéredre indulj be! Ha már ezt ő is megjegyezte akkor elég gáz. Nincs más fiú akiről fantáziálhatnál?
2012. márc. 22. 20:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg lesz valami hirtelen felindulásból köztetek biztos megbánjátok nagyon később. Találj egy családon kívüli szerelmet gyorsan és majd az felejteti veled a bátyád.
2012. márc. 22. 20:08
 9/13 anonim ***** válasza:

Kamu!

:D

2012. márc. 22. 20:53
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
édi 3 lábú gyerekeitek vagy unokáitok lesznek, sőt még kiemelt családit és ingyen parkolást is kaphattok ;)
2012. márc. 23. 01:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!