Normális vagyok?
Figyelt kérdés
Ma láttam a bátyámat, hogy éppen félmeztelen volt és feküdt az ágyán a szobájában. Sokat jár edzeni és ez nagyon látszik, mert nagyon jól néz ki. Véletlenül bementem amikor aludt és hát és megláttam a kockás hasát és teljesen beindultam vagy nem is tudom mi történt velem, de mintha nem lettem volna normális. Elképzeltem pár percre, hogy mit is tudnánk csinálni mi ketten egymással. De ezt nem lenne szabad! Vagy igen? Szerintetek beteg vagyok, hogy ilyenek járnak a fejemben? És mostanában egyre többször vele kapcsolatban. Félek, hogy ez nagyon nem normális. Egyszer már viccből mondta, hogy úgy viselkedek mintha szerelmes lennék belé. Én 15 a bátyám 20 éves.2012. márc. 22. 19:52
11/13 anonim válasza:
Ugyanmár... Dehogy kamu. A kérdezőnek valószínűleg még nem volt fiúja, és most kezd eljönni az ideje(ami nagyon helyes). Éppen ezért egy olyan fiút képzel el magának, mint a bátyja, aki megvédi, vigyázz rá, és jól néz ki (a leírásodból kedves kérdező, még a testvéri kapcsolatotok is elég jó). Ez teljesen normális, egyszer az életedbe belefér, de ne fantáziálj a tesóddal, kezdj el ismerkedni osztálytársakkal, haverokkal stb!:)
12/13 anonim válasza:
Anyut, meg aput se hagyd ki a buliból! Az a szép, ha együtt a család!
13/13 anonim válasza:
Ez normális ebben a korban,nyugi. De azért ne csinálj belőle rendszert,inkább keress magadnak egy barátot :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!