Normalis hogy ket nap alatt elhasznalok egy csomag nivea 60 darabos nedves torlokendot a kislanyom popsiara?
Nem.
Ez napi 30 darabot jelent. Mivel nem kell minden pelusozásnál megtörölni (sőt, ártalmas), hanem csak kakinál és számításba vesszük, hogy írtó nagyot kaksizik és elhasználsz 5-öt is, akko napi 6x lenne óriáskakija, ami kizárt dolog :)
Szerintem az rengeteg. Én egy pelenkázáskor 1-2, ha nagyon nagy a kaki, 3-at szoktam elhasználni. Napi 5-7 pelenkával számolva 60 db azért úgy 1 hétig elég kellene hogy legyen.
Igaz, az én babám már 7 és fél hónapos, de úgy emlékszem 3 hónapos kora körül már éjjel nem nagyon pelenkáztam. Ha te még igen, akkor nyilván több fogy.
Mar megbocsass, de 5-ot elhasznalsz, ha csak pisis???!!!
Persze, hogy meg kell torolni mindig, mert aztan rakened a kremet, na de az 5 szerintem tulzas! Nem lehet annyira piszkos a pisi miatt, hogy ennyit elhasznalj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!