Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normalis hogy ket nap alatt...

Normalis hogy ket nap alatt elhasznalok egy csomag nivea 60 darabos nedves torlokendot a kislanyom popsiara?

Figyelt kérdés
csak gondoltam megkerdem hogy mas anyukak is ijen sokat hasznalnak el egy pelenkazaskor.3 honapos es ket hetes kislany anyukaj.
2009. jan. 11. 21:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
PISINÉL is törölgeted???Legalább 5 db-al???Minek???És olyankor is bekened?Akkor soha nem tud szellőzni a kis feneke,meg nunija.Az ő pisijük még nem olyan erős,mint a mienk,bőven elég lenne ha száraz törlővel törölnéd le.Semmi képpen nem normális,nagyon sokat és feleslegesen használsz.
2009. jan. 11. 21:47
 12/28 anonim ***** válasza:
93%
Allergizálhat,ha túlzásba viszed,és a végén nem a pisitől,hanem attól lesz piros a puncija.Attól,h nekik készült,van benne mindenféle anyag.
2009. jan. 11. 21:50
 13/28 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a huggies törlő egy egész hétig elég!
2009. jan. 11. 21:55
 14/28 A kérdező kommentje:
21;47 -nek nem kell minden pelenkazaskor be kenni kremmel a punciat popsijat??
2009. jan. 11. 22:00
 15/28 anonim ***** válasza:
91%

az 1. válaszoló vagyok

nem kell minden pelusozásnál bekenni a popsiját, megfullad a kis pőre, gombás fertőzésre is hajlamosít.

A törlőkendők eleve nem egészségesek, de én is használom őket, mert egyszerűbb, mint a csap alá menni, de csak este fürdés előtt+ kaksinál.

2009. jan. 11. 22:11
 16/28 anonim ***** válasza:
92%
21.47-es vagyok.Nem.A lényeg,h száraz legyen,akkor semmiféle kórokozó nem tud szaporodni.A pelusok minden folyadékot beszívnak,tehát az a veszélyforrás kilőve.Bőven elég,ha akkor törlöd és kened,ha kakis volt,illetve éjszakára,amikor hosszú ideig van rajta uaz a pelus.
2009. jan. 11. 22:13
 17/28 anonim ***** válasza:
91%

Hogy tudsz 5-öt elhasználni egy pisinél? Most minden rossz szándék nélkül kérdezem, ez rengeteg. Szétdörzsölöd azzala a vegyszeres nyavajával azt a kis popót.

Védőnővel beszéld meg a dolgot!

2009. jan. 11. 22:13
 18/28 anonim ***** válasza:
93%
2009. jan. 11. 22:16
 19/28 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is sok! Az elso hetekben nekunk kb 1 hétig tartott ki, de sok volt akkor a kakis pelus, most meg legalább két hét! Biztos, hogy mindenki a legjobbat szeretné a babájának, de ahogy elottem is írták már, a túl sok torlokendo, de a túl sok krém sem használ. A krémekre általában rá is van írva, hogy 2-3x naponta. En szoktam reggel (mert éjjel nem cserélunk), kakis pelulsok után és este furdés után. A torlokendo detto - kakispelus után(ha csak lehet, ilyenkor nem pakolom rogton ossze, hogy "száradjon", szellozzon, felfrissuljon), de akármekkora is a baleset, max 3-4 elég. A torlokendo nedvesít, a bor azt nem mindet szívja fel, konnyebben kipirosodik, kialakul a gomba stb. Még a legjobb torlokendo után is. Tapasztaltam is: pár napig tobb kakis pelusunk volt, tobbszor torolgettem, szornyen ki is pirosodott, kipattogott a kicsi popsija. pedig nem ócskát használok. Tehát szerintem is babáknak vannak, jó, hogy vannak, de nem szabad túlzásba vinni, hagyni kell a bőrt, hogy pihenjen.
2009. jan. 11. 22:38
 20/28 anonim ***** válasza:
78%

Iszonyat mennyiség!

Én is csak kakis pelus után használok, meg reggel, de elég egy ahhoz, hogy áttöröljem a bőrét kicsit.

Gondold el , mennyi vegyszer van benne, és te agyon törlöd vele. Ne tedd!

Mondjuk én is minden pelenkázáskor bekenem, de csak vékonyan.

Nem irigyelem mellesleg a férjed sem, hogy erre kell megkersnie a pénzt... ráadásul Nívea, nem is egy olcsó termék..

2009. jan. 11. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!