Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Bunkó vagy ez ma már normális?...

Bunkó vagy ez ma már normális? (kajarendelés)

Figyelt kérdés

Volt már veletek olyan, hogy egyik barátotok kaját rendel (nála/nálatok) és meg se kérdi, te kérsz-e egy falatot?

Csak ülsz (akár saját otthonodban), Ő meg megeszi szó nélkül amit rendelt!

Ez ma már teljesen normális?? Válság? :) vagy mi?

2012. márc. 29. 23:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

8-as, igen ez kedves tőled, és mikor volt pénzem én is vettem csokit, rágót, annak aki velem volt!

De még csak nem is várom el tőle,h vegyen nekem, vagy adjon csak legalább tudod a gesztus meglenne,h megkérdezi,h én nem akarok-e rendelni, vagy nem ennék-e egy falatot. Pláne,h én mindig megkínáltam! Ha nem neveltetés, akkor azért kíváncsi lennék,h egy ember mitől lesz ilyen!

2012. márc. 30. 23:37
 12/16 Phoney ***** válasza:

Ilyen emberekkel eleve nem jutottam el még barátságig (vagy bármi hasonlóig), mivel a civilizálatlanságnak vannak ennél nyilvánvalóbb jelei is.

Bizonyos „individualista” körökben amúgy biztos normális.

2012. márc. 31. 16:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Tehát meghívtad, és NEM KÍNÁLTAD MEG?

hát, ha éhes rendeljen magának.

lehet, hogy neked kéne a kajáról gondoskodni?

(43)

2012. márc. 31. 21:03
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem, nem hívtam meg!

Ha én eszek, akkor megkínálom, édesanyám így tanította!

2012. ápr. 1. 02:02
 15/16 anonim ***** válasza:

és nem lehet megbeszélni?

hogy te adod a kéglit,

ő hozza a kaját?

Vagy közösen rendeljétek meg?

vagy gondolta, hogy te úgysem vagy éhes? vagy úgysincs pénzed?

2012. ápr. 1. 10:01
 16/16 A kérdező kommentje:

hogy mit gondolt, nem tudom :)

Lehet, hogy meg kéne beszélni, csak nekem olyan kényelmetlen felhozni ezt a témát. Mert érthetetlen számomra ez az egész! Érthetetlen, h egyáltalán miért kell azt megmagyarázni,h "Legközelebb kérdezd már meg,h én is kérek-e vmit. Ugyan kifizetem a sajátomat, mert nem várom el,h te fizesd ki, de kérdezd már meg." (pláne ha nálam vagy) Szóval érted, annyira hülye helyzet!

2012. ápr. 1. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!