Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hányszor találkozott az ex-el és lett belőle szex? Párom állítja hogy ők csak barátok de kettesbe találkoznak és esznek,együtt de ennyi. A volt mennyasszonynak nincs kapcsolata 12 éve,azóta vannak külön.
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 15:38
21/24 A kérdező kommentje:
#6 Tehát szerinted én egy féltékeny hárpia vagyok aki szexelne az exeivel mint a sicc.
Szerintem elég kemény szavak ezek. De én azt nem értem hogy miért kell nekik találkozni? Miért kell beülni valahova? És nem mellesleg én nem tartom a kapcsolatot az exeimmel. Nem véletlen jöttek és mentek. Segítettek fejlődni ennyi volt a dolguk az életemben. Ha barátként kelletek volna akkor barátként lépnek be az életembe. Én úgy gondolom ahol egyszer tűz volt ott marad parázs.
tegnap 07:31
22/24 anonim válasza:
Teljesen igazad van, Kérdező. Sajnos nem sok jövőt jósolok a kapcsolatotoknak, hiszen a barátod nem hajlandó változtatni. Tulajdonképpen nem is annyira az a probléma, hogy nem építi le, hiszen az nem megy máról holnapra, hanem az, hogy egyáltalán nem is áll szándékában. Gondold végig, megéri-e ez neked.
23/24 A kérdező kommentje:
Kedves #22. Köszönöm szavaid. Igen teljesen át kell gondolnom. És meg is mondtam a páromnak,hogy én ebből kiszállok. Mert nekem ez így túl sok. Én nem leszek a 4-ik ebben a kapcsolatban. Mert van még egy exe. De azt már nagyon hosszú lenne le írni.
tegnap 10:04
24/24 anonim válasza:
#23 Az enyémnek is van még egy exe. Csak azért nincsenek kapcsolatban, mert a nő eltűnt. Szóval átlátom a helyzetet. Jól tetted, hogy beszéltél vele. Mostantól nála a labda.
#22 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!