Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy így érzek?
Sziasztok! Egy olyan helyzetben vagyok, ami zavar, és szeretnék tanácsot kérni, hogyan dolgozzam fel. A párom nemrégiben egy orvosi vizsgálaton vett részt, ahol egy férfi urológus végezte el a prosztatavizsgálatot, és felnyúlt a fenekébe. Tudom, hogy ez egy teljesen normális orvosi eljárás, de valahogy nem tudom elengedni a gondolatot, hogy egy másik férfi érintette őt ilyen módon. Tetézi a dolgokat, hogy szerintem a vizsgálat szükségtelen volt, a páromnak már rég elmúltak a problémái mire elérkezett az időpont(állami egészségügy szépségei), de szegény enyhén hipohonder.
Korábban is volt már urulógusnál, ott azonban csak a heréit nyomkodta végig. Az is furán érintett de még le tudtam rendezni magamban, anélkül hogy ezt szóvá tettem volna neki. Ez a legutóbbi eset azonban betette a kaput.
Azóta valahogy kevésbé érzem férfinak a páromat, és a szexuális vágyam is csökkent. A helyzet nemcsak érzelmileg nehéz számomra, hanem a szexualitásomra is hatással van, és nem tudom, hogyan kellene ezt feldolgozni.
Valaki más is érezte már hasonlóan? Hogyan dolgoztátok fel ezt a helyzetet? Normális, hogy így érzem magam? Hogyan tudnám újra a kapcsolatunkat úgy megélni, hogy mindkét fél kényelmesen és biztonságban érezze magát? Tudom, hogy ez elsőre gyerekesen hangozhat, ha én olvasnék egy ilyet valószínűleg én sem tudnám hová tenni a dolgot. Ezért is kérlek titeket, hogy próbáljátok magatokat a helyembe képzelni.
Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!