Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális hogy így érzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális hogy így érzek?

Figyelt kérdés

A probléma a következő lenne:

Másfél éve vagyunk együtt a párommal. Sokat vitázunk lentebb leírom ezt:

A kapcsolatunk elején(mint megszokott) rózsaszín köd stb..

Viszont az utóbbi 4-5-6 hónapban sokat vitázok vele.

Arra vágyok hogy olyan legyen mint az elején. Mostmár inkább szeretjük egymást mint szerelmesek se vagyunk.

Azt az érzést kergetem ami akkoriba volt.

Ez normális?

Szeretem,ragaszkodok hozzá de valahogy annyira hiányzik az a láng a kapcsolatunkból.

Ő szerinte ez nem így van és ne hisztizzek ezen.

Szerintetek??

2022. febr. 17. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ő még mindig ködben van, te miért nem? Viták miatt? Min lehet így összeveszni hogy ennyire az elején a dolgoknak és elszáll a nagy love? Igen, mondhatni friss kapcsolat, teljesen normális hogy még kell ez az érzés, a fentebb leírt kérdésre a válasz adott, és tényleg érdekel....
2022. febr. 17. 20:52
 2/7 A kérdező kommentje:

Múltkor mondta, hogy ő már nem szerelmes belém. Az elején 2-3hónapig tartott nála. Ez nagyon rosszul esett

Csak én kergetem ezt az érzést..?

2022. febr. 17. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Iszonyat buta vagy!
2022. febr. 17. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Hogy az már fáj!
2022. febr. 17. 21:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Nézd, ha nem érzed jól vele magad, akkor nem kell vele lenned, de azért azt ne várd, hogy a rózsaszín köd örökké tartson. Még a legtökéletesebb kapcsolatnál is elmúlik az a kezdeti időszak, amit te most annyira hiányolsz. Ez normális. Jó esetben persze utána is jó lesz a kapcsolat, még jobb is, csak máshogy.
2022. febr. 17. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A másfél éves kapcsolat még bőven az eleje mi még rózsaszín ködben úsztunk bőven. Szerintem ahol már ilyen korán problémák vannak az egy intő jel. (Te tudod jobban hogy mik ezek a problémaforrások és mennyire vészesek.)

Amúgy sokszor írják hogy a szerelem elmúlik, ez nem igaz (lassan 10 éve vagyok szerelmes a férjembe). Ami igaz, hogy a rózsaszín köd elmúlik, ugyanis kiismered a másikat, nem fogsz olyan izgatottan várni, hogy mire mit válaszol, hogy reagál rád, vajon milyen lesz vele megtapasztalni bármit, vajon együtt maradunk-e stb.

Amennyire én látom, a kapcsolatnak van egy hullámzó dinamikája. Mi is időnként távolodunk, majd újra fellobban a láng, de közben folyamatosan szeretjük egymást. Ugyanúgy randizunk, meglepjük egymást, izgulunk az ajándékokra mit szól a másik.

A testi vonzalom nem csökkent az évek alatt, inkább csak jobban halogatjuk ha pl. betegek vagyunk vagy fáj a fejünk, mivel együtt élünk ráér holnap is. :D

Szerintem a rózsaszín ködöt kár hajszolni, mert az a másik kiismerésével szükségszerűen elmúlik. Ellenben egy stabil és megbízható szerelmi kapcsolatot megéri, mivel az létezik.

Nekem mai napig halálom ez a szerelem elmúlik, de a szeretet meg a tisztelet marad. Mondtam a férjemnek hogy mi megőrizzük a szerelmet is, mert nekem nem tetszik ez a rendszer. :D

2022. febr. 17. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Aki ilyet mond nekem, hog yne hisztizzek már amikor az aggódalmaimról/érzelmeimről kommunikálok, az már önmagában se túl jó jel...Nem lesz senki s eszerelmes 50 évig, de ha neked is hiányzik innen valami és neki és és vitatkoztok...és ilyen szinten tudjátok megbeszélni hogy "ne hisztizzé má" Akkor ez eléggé halott ügy...
2022. febr. 18. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!