Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy így érzek?

Figyelt kérdés

20 év után elhagyom a férjem. Hosszú volt az út, ami ide vezetett. Sokszor megbeszéltük, de nem tudtuk rendbe tenni a dolgokat. Rengeteg vita, veszekedés, ordibálás. Nulla családi élet, hiszen neki dolgozni kell. Minden az én feladatom, mert ő dolgozik. Persze én is, de az nem lényeg, hiszen szar a munkám úgyis, a főzés, takarítás nem munka. A gyereknevelést elrontottam, én dagadt vagyok. Híztam, tény ezt alatt a húsz év alatt. Mondjuk ő sem egy adonisz. Semmiben nem értünk egyet. Mások az elképzeléseink. A gyerekkel sem foglalkozik, mert az fárasztó, meg ő nem 10 éves, hogy játsszon.

Szóval úgy döntöttem, lépek a gyerekkel. És most kettősség van bennem. Egyrészt bánt, hogy nem jött össze ez a dolog úgy, ahogy szerettem volna. Viszont megkönnyebbülést érzek, hogy vége lesz. Ugyanis az utolsó évek full stresszesek voltak. Rengeteg betegség kijött rajtam, mind a stresszhez köthető.

2021. ápr. 20. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jót fog tenni,ha kiszakadsz ebből a mérgező környezetből.
2021. ápr. 20. 17:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Mindig arra vágytam, hogy egy kicsit foglalkozzon velem. Persze nem úgy, mint az elején, hisz úgy nem lehet ennyi idő után. És hogy ne mindig én legyek az utolsó utáni a sorban. Mert a férjem szerint csak a pénz a lényeg. Sosem értette, hogy egy jó beszélgetés, séta, fagyi, egy mozi nagyon jó néha. 2-3 havonta. De szerinte ezek felesleges dolgok.
2021. ápr. 20. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy őnző majom,ne foglalkozz vele.Szépen le fogsz fogyni és kinylik a világ.
2021. ápr. 20. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak én írtam volna ki ezt a kérdést, csak 17 év után, és két gyerekkel. Bennem is szélsőséges érzések vannak, részben fáj, mert a férjem úgy lépett le, hogy meg se próbáltuk rendezni a kapcsolatunkat. Másrészről pedig érzem a megkönnyebbülést, hogy mostantól nem kell hallgatnom a morgását, hogy semmi se volt jó, ahogy csináltam, nem kell néznem, ahogy elhanyagolja a gyerekeket. Nem bánt többet azzal, hogy nem tekint rám nőként, nem tekint rám érző emberként, csak mint egy háziszolgára, aki kötelezően szexuális szolgáltatást is nyújt. Nem fáj többet, hogy társas magányban élek mellette. Egyet sajnálok, hogy nem én kezdeményeztem a végét már jóval hamarabb, amikor minden tekintetben több lehetőségem lett volna az életben.
2021. ápr. 20. 18:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is Megkaptam, hogy nem vagyok nő, mert dagadt vagyok, és aki 60 kiló felett van, az bizony csak egy paca. De ettől függetlenül szex az legyen. Én is mondtam neki, hogy nem cseléd vagyok, ők is itt laknak, tehát b nekik is tenni kell valamit. Ha mosogatni való van és nem csinálom meg, akkor annyit kivesz, ami neki kell, azt elmossa a többi meg marad.
2021. ápr. 20. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!