Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy így érzek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy olyan helyzetben vagyok, ami zavar, és szeretnék tanácsot kérni, hogyan dolgozzam fel. A párom nemrégiben egy orvosi vizsgálaton vett részt, ahol egy férfi urológus végezte el a prosztatavizsgálatot, és felnyúlt a fenekébe. Tudom, hogy ez egy teljesen normális orvosi eljárás, de valahogy nem tudom elengedni a gondolatot, hogy egy másik férfi érintette őt ilyen módon. Tetézi a dolgokat, hogy szerintem a vizsgálat szükségtelen volt, a páromnak már rég elmúltak a problémái mire elérkezett az időpont(állami egészségügy szépségei), de szegény enyhén hipohonder.

Korábban is volt már urulógusnál, ott azonban csak a heréit nyomkodta végig. Az is furán érintett de még le tudtam rendezni magamban, anélkül hogy ezt szóvá tettem volna neki. Ez a legutóbbi eset azonban betette a kaput.

Azóta valahogy kevésbé érzem férfinak a páromat, és a szexuális vágyam is csökkent. A helyzet nemcsak érzelmileg nehéz számomra, hanem a szexualitásomra is hatással van, és nem tudom, hogyan kellene ezt feldolgozni.

Valaki más is érezte már hasonlóan? Hogyan dolgoztátok fel ezt a helyzetet? Normális, hogy így érzem magam? Hogyan tudnám újra a kapcsolatunkat úgy megélni, hogy mindkét fél kényelmesen és biztonságban érezze magát? Tudom, hogy ez elsőre gyerekesen hangozhat, ha én olvasnék egy ilyet valószínűleg én sem tudnám hová tenni a dolgot. Ezért is kérlek titeket, hogy próbáljátok magatokat a helyembe képzelni.

Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!

tegnap 11:03
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

"amúgy sem egy férfias férfi szegény"

Hát ez a baj nálad, nem más.

tegnap 11:31
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Mert attól lesz férfias valaki, hogy egy szükséges orvosi vizsgálatot elutasít “nekem senki ne nyúljáljon a s.ggembe” felkiáltással? Biztos vagyok benne, hogy rengeteg suttyó van, aki így áll hozzá és szarik az egészségére, keresned sem kell nagyon. Tégy egy szívességet a pasidnak, és hagyd el inkább.
tegnap 11:38
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

"Srácok, szerintetek is búmzis dolog, ha az orvos megvizsgál?"

Rajtam meg egy doktornő végezte el a mellrákszűrést. Egy másik néni taperolta a cicimet, és a végén kiderült, hogy nem is vagyok rákos. Fúj, fúj! Borzalom!

tegnap 11:56
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Exem is volt férfi urológusnál. Pont emiatt az exem.

Haha, nem, nem emiatt. Az egyetlen gondolatom az volt, hogy "de jó, hogy nincs semmi baja". Felőlem lehet férfi, nő, unikornis is a doktor, csak értsen hozzá, és lehetőleg legyen rendes.

tegnap 12:07
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg beteg vagy az agyadra. Szegény pasid. Hagyd el jobban jár nélküled.
tegnap 12:10
 16/36 anonim ***** válasza:
80%
Te kérdező, ha elmész egy nőgyógyászhoz aki szintén nő, turkál benned, akkor te rád is más szemmel nézzen a párod? Te nem voltál még seggbe dugva?
tegnap 12:13
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

"Azóta is rossz rágondolni, hogy milyen kiszolgáltatott helyzetben volt, ráadásul egy másik férfi társaságában"

Mert nőként aztán baromira erőfölényben vagy, amikor azon a szar székszerű izén ülsz, két lábad kétfele, aztán azt a hideg feszítős szart is belédnyomják. Lehetőleg 2-3 tanuló jelenlétében.

tegnap 12:16
 18/36 anonim ***** válasza:
93%
Lécci, lécci, mondd hogy csak trollkodsz. A saját lelki békém érdekében úgy döntöttem, csak egy hergelés, de sajnos ismerek ilyen pontagyú nőket.
tegnap 12:17
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Juj, akkor most a férjem elhagy mert nő a nőgyógyászom és ő "turkál" bennem? :DDD

Kezeltesd magad miután elhagyod a párod.

tegnap 12:20
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudhatod, hogy ez szükséges volt-e vagy sem? Nem tűnsz orvosnak. Valószínűleg amiatt csinálta meg a prosztata vizsgálatot mert vagy nem volt neki vagy régen volt. Évente kellene prosztata vizsgálatra járni mint ahogy a nők is évente járnak méhnyakrákszűrésre. Rengeteg prosztata tumoros van és nemcsak idősek, nyilván a betegség nem válogat életkort meg egyént.
tegnap 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!