Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy így érzek, ha a párom vezet?
Mi növeli a biztonságérzetedet a légzsákon és az ABS-en kívül? (Ami valószínű, hogy szintén van abban az autóban.)
Bocs, de nem értem a kérdést, szerintem csak nem tetszik, hogy régi a belseje vagy valami hasonló.
Valamennyi pénzt szívesen adnék neki kölcsön, de nem tudnék neki venni, elég a sajátomat fizetni.
Igen,én vagyok a nő.
Szerintem annyira nem normális. Nézd csak meg a balesetekről szóló híreket. Nem mindenhol 20 éves autók vannak ripityára törve, kiégve, hanem egészen új, csúcskategóriás modellek, pl. BMW-k is.
Ráadásul ez olyan, hogy ennyi erővel azért is aggódhatnál, hogy kimész az utcára, és rád esik a tetőről valami. Mondjuk télen egy jégcsap, vagy elcsúszol, és pont úgy ütöd be a fejed, hogy többet nem térsz magadhoz.
Nekem is van olyan ember, aki mellé/mögé félek beülni, de ez sosem az autó miatt van, hanem mert látom, hogy vezetés közben mennyire elkalandozik a figyelme, simán felveszi a telefont, és közben elrántja a kormányt, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!