Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a párkapcsolatom? Hogy így érzek?
Nekem az első kapcsolatomban 7 év volt a különbség, ő 27 éves volt én 20. Először nagyon tetszett, hogy idősebb, tapasztaltabb ferfi a párom, de aztán elkezdtek kiütközni a különbségek. Amikor az ő barátaival találkoztunk én nagyon untam magam, mert a 30+ -os korosztályban már feleségek, vőlegények, gyerekek voltak.
Amikor az én barátaimmal találkoztunk neki volt unalmas, mert olyankor nyilván nem az aktuálpolitikáról, munkáról, távoli tervekről, családról, csapatépítőkről dumáltunk.
Más volt a rutinunk, ő már évek óta dolgozott, én még tanultam, ő össze akart költözni, én meg ragaszkodtam a szülői házhoz, anyukámhoz, a kutyámhoz, a közelben lakó barátaimhoz.
Nekem a 7 év korkülönbség is áthídalhatatlan akadályokat gördített elém. S ezek nem azonnal ütköztek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!