Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy így érzek?
Ez a normális! A pszichológiai tapasztalat azt mutatja, hogy a szenvedélyes szerelemi állapot maximum kettő-kettő és fél évig tart aztán átalakul gyengéd szerelemmé.
Nálad véget ért a szenvedély szerelem. Hozzáteszem sokaknál közel sem tart ennyi ideig.
az érzések végre megnyugodtak és most már reálisan tudod látni a dolgokat, eddig volt a rózsaszín köd nálad.
ez az igazi, ami most van nálad, a szeretet.
gondolom nagyon fiatal lehet, azért kérdezel ilyet, hogy minden kapcsolat ilyen-e
igen, mindegyik ilyen. a szerelem nem tart örökké, és átveszi a helyét a sokkal mélyebb és tartósabb szeretet
20 vagyok de ez az első kapcsolatom, szóval nem vagyok jártas a párkapcsolatokban...
És ez mindenkinek megfelel, hogy elmúlik a szerelem?
figyelj, ezt nem te irányod, az érzés magától jön, szóval légyszi, hiába, hogy első kapcsolatod, de már 20 éves vagy, ne csinálj már légyszi úgy, mint egy éretlen kb 12 éves kislány
amikor a kedélyek megnyugszanak és minden lecsillapodik, az ismerkedős kezdetleges fázisnak is vége, akkor történik meg, hogy átalakul szeretetté, de ez NORMÁLIS!!
Nos, azt írtad normális, hogy átalakult a kapcsolatunk, tehát vàlaszoltál a kérdésemre mèg pedig úgy hogy ezzel engem megnyugtattál tehát tetszett a véleményed.
Én a lekislányozást írtam bunkó stílusnak, miért kell gyerekesnek nevezni mert valamit nem tudok? Neked lehet hogy evidens de ha te nem tudnàl valamit amit más alap dolognak tart és ezèrt lekezelően, gyerekként kezel, neked se tetszene.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!