Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy így érzek?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal, és nagyon szeretem őt, felnézek rá, rajongok érte, jobb emberré tesz, de valamiért másképp érzek már iránta... tavaly májusig akárhányszor találkoztunk, a szivem ki akart esni a helyéről, zavarban voltam, pillangók a gyomromban stb, de valami megváltozott... ezek màr nincsenek mikor meglátom vagy beszélünk... de hangsúlyozom most is ugyanúgy szeretem de ez az érzés más...egész nyáron külföldön volt, 3 hónapig nem láttam őt, talán elválasztott minket a távolság?

2017. márc. 2. 18:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem téged kislányoztalak le személy szerint, hanem a viselkedésedet, na mindegy
2017. márc. 2. 22:47
 12/14 A kérdező kommentje:

De mi az éretlenség a viselkedésemben?

Az hogy valamit nem tudtam és megkérdeztem?

Szerinted honnan kéne tudnom hogy egy kapcsolat àt fog alakulni?

Nekem nagyon szigorúak a szüleim, amíg nem találkoztam párommal, ki se mozdulhattam itthonról, és a szerelem (ezzel együtt a szex is) tabunak számít nàluk... úgyhogy nem tudom kitől kellett volna megtudnom...

2017. márc. 2. 22:56
 13/14 anonim ***** válasza:

"Szerinted honnan kéne tudnom hogy egy kapcsolat àt fog alakulni? "

gondolom azért nem sátorban élsz, és azért, ha valami érdekel talán utána nézhetnél, olvashatnál. azért szerintem a szerelem témaköre nem pont most 20 évesen kezdett el téged érdekelni, ugye?

attól, hogy a szüleiddel tabu valami, az azt is jelenti, hogy akkor te se fogsz utána nézni annak, ami téged érdekel?

a szexszel kapcsolatos dolgokat is majd csak akkor kezded el nézegetni, amikor majd aktuális lesz? még véletlenül se előtte, hogy tájékozódj?

sajnálom, hogy ilyen merev és zárkózott családban kellett felnőnöd, ahol a szerelem és a szex tabu téma.

azért a szüleidnek szegezném a kérdést, hogy ha ők nem beszélnek veled erről nyíltan, akkor mégis, honnan kéne megtudnod a dolgokat először? netről, könyvből, barátoktól?

itt nem veled van a hiba, hanem a szüleiddel. rossz nevelésben részesültél.

azonban 18 éves kor után már illene a magad lábára állni, kiállni magadért, ha pedig valami érdekel, akkor pl. ott a könyvtár vagy a net és utána nézel.

jó tanács: amikor majd gyereked lesz, ne ezt a merev berögzött sz..r dolgot add át neki, mert az a legrosszabb, hisz te is tapasztaltad, amikor a szülők nem őszinték a gyerekükkel és nem lehet velük őszintén bármiről beszélgetni

2017. márc. 2. 23:27
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy lesz gyerekem de észben tartom. :)

Köszi a válaszokat.

2017. márc. 2. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!