Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már semmit se érzek a barátom iránt?
En is hasonlo cipoben jaron, nem akarok kilepni,csak ha tenyleg muszaj :)
Nalunk is sok a vita, szinte napi szintu,ami sokat rontott a kapcsolaton,de leginkabb azert kezdek kiabrandulni,ahogy o viselkedik ezek hatasara. Hianyzik a "tuz", az izgalom,ami az elejen volt,nem latom, hogy mar annyira oda lenne ertem.
Miota vagytok egyutt, es mikor kezdodtek a vitak, valamint milyen suruek,miert vannak?
Sok mulik a kommunikacion,ez a legfontosabb. Probalj vele leulni, es megbeszelni, ha meg akarod menteni. Mondd el neki azt is, hogy jarjatok el tobbet egyutt,porogjetek, fiatalok vagytok, nezd meg, hogyan erzed magad akkor vele, lehet ebbe is untal bele, hogy egyhangu,monoton az egesz.
Az is meglehet, hogy fiatal vagy, es egyszeruen kiszerettel belole,meg szeretnel fejlodni nelkule az eletben, kielvezni a fiatalsagodat. Ennel az esetnel jobb, ha elfogadod a kialakult erzest,amennyiben a fentiek utan sem ternek vissza, es eselyt adsz magadnak a boldogsagra esetleg massal a jovoben.
A "sima" barátokat általában szeretik. Ez jó alap egy kapcsolatnak. Ez egy normális mechanizmus, nem kell tőle megijedni. Azt kéne belátni és elfogadni, hogy a kebelbéli szimpátia, meg az altesti gerjedelem két külön dolog. Meg kéne a dolgokat beszélni egymással veszekedés nélkül. Nem úgy értem, hogy egymás után halhoz állítjátok egymást, hogy ki min változtasson különben...hanem próbáljátok azt megbeszélni, hogy mit éreztek/nem éreztek egymás iránt és az nektek mennyire elég. Ahol szeretet van, mindkét részről, ott lehet még valami. Ha nincs, vagy egyoldalú, ott nem igazán lehet mit tenni. Még esetleg annyi, hogy a szeretet az van vagy nincs; nincsenek "fajtái".
30/f
21 évesen ne ragadj bele egy rossz kapcsolatba.
Feleslegesen epited le magad mentálisan.
"altesti gerjedelem" Na ezen jót nevettem...
Szerintem ennek annyi... Se szerelem, se vonzalom, se kommunikáció, se megoldás...
Lépj tovább... Még fiatal vagy, ne egy semmilyen kapcsolattal rontsd el az életedet... Van még időd... Építsd az egzisztenciádat, aztán majd lesz valami...
Szia kedves kérdező!
Ha rám hallgatsz ne eröltesd ezt a kapcsolatot. Pontosan ilyen az a kapcsolat aminek ritkán van jövője. Majd találsz olyan fiút aki mindig figyelmes lesz, ügyel arra hogy ne bántson meg. Ez a fiú nem érdemli meg, hogy legyél neki.. Én a volt barátnőmmel sokat csavarogtam. Mindig mentünk valahova. Nem számított senki véleménye:))
Szerintem nem átmeneti, ha elhanyagol, nem érzi úgy hogy az élete értelme vagy, akkor ez a kapcsolat nem kapcsolat. 2 ember kell egy kapcsolathoz sose feledd.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!