Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom botrányosan öltözködik és nem hajlandó semmit változtatni?
Nyilván nem fogunk emiatt szakítani, de nagyon zavar.
1,5 éve vagyunk együtt körülbelül, anyagilag egyikünk se áll a helyzet magaslatán, én viszont szerintem mégis megoldom, hogy ízlésesen nézzek ki a legtöbbször. Nem járok hetente vásárolgatni, de vannak lakásbutikos csereberék, turkálók, bolhapiac, ahol nagyon szépeket ki lehet fogni.
A barátom viszont teszik az egészre, és egyszerűen gondolkodás nélkül felvesz dolgokat, amiket nem értek.
Barátainkkal tegnap egy elegánsabb helyre ültünk be tegnap, tehát mi, lányok egyszerű ruha vagy blúz, nem-sport cipő, srácokon farmer és hétköznapi ing. A barátommal előtte nem találkoztam aznap, és eljött egy nagy kockás mintás cargo shortban, magas szárú zoknival, sportcipőben és egy gyűrött, mintás pólóban, valami promóciós napszemüveggel a fején.
Szóltam már neki finoman, de őt nem érdekli az egész. Mármint ilyen nemtörődöm, idegesítő, igénytelen módon nem érdekli.
Egyébként nagyon tiszta, mindig jó illata van, a haja mosott, az arcszőrzete is többnyire rendezett.
19L (22F)
Ha nem érdekli a véleményed, nem tudsz vele mit csinálni.
Akkor lenne esélyed, ha érdekelné a véleményed, és szeretne neked tetszeni.
Mondjuk nekem fura lenne, ha a párom nem akarná, hogy vonzónak lássam, vagy büszkén menjek el vele akárhová, de ezek szerint a te pasidnak ez nem szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!