Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit érzek, vagy hogy már mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne hogy apukám négy hónapja halt Meg Próbálom keresni a boldogságot a családomban meg a 2 éves kisfiamban, de annyira magam alatt vagyok Nem örülök semminek és senkinek, és olyan rossz érzés Kapott el napok óta hogy Nem szeretem a párom van amikor itthon van Megnyugszom mellette, de van olyan hogy miatt van gyomoridegem hogy úristen vele vagyok együtt?! De olyan mintha egyre jobban távolodnék el tőle, és már Nem tudom Mit csináljak. Van amikor mellette vagyok is inkább menekülők tőle de van amikor olyan jó hozzá bujni. Nem tudom már mit csináljak beleörülök:'(2016. szept. 28. 10:59
1/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy apára is sokat gondolok, és most már anya hiánya is kezd fájni pedig ő már sajnos 5 éve nincs velünk:'( olyan mintha apa hiánya a kapcsolatomra menne rá, próbálom a családomban keresni a boldogságot de nem találom kezdek egyre jobban becsavarodni:'(
2016. szept. 28. 11:03
2/5 anonim válasza:
Fogadd őszinte részvétem!
A helyedben keresnék egy pszichológust, akivel tudok erről beszélgetni. A párod is egyfajta apaszerepet tölthet be az életedben, illetve ő a gyereked apja, ez lehet az összefüggés, hogy miért rajta csapódik le most minden. Mivel erről igazából te sem tehetsz, és ő sem, a legjobb lenne külső segítséget kérni, és szakemberhez fordulni!
4/5 anonim válasza:
Most négy hónapja halt meg az apukád vagy 5 éve? Egyébként részvétem. De mi honnan tudjuk mit akarsz, ha te magad sem tudod?
5/5 A kérdező kommentje:
Négy hónapja az édesapám, 5 éve az édesanyám
2016. okt. 3. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!