Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavkapcsolatban elek a baratommal tobb mint 4honapja de nemtudom mit erzek?! (Tobbi lent)
A tavkapcsolat így mûködik. Teljesen normális ilyen rövid idõ után ha nem hiányzik állandóan. Mi évek óta távkapcsolatban élünk és csak évente párszor találkozunk. Azért nem érzed a hiányát mert 1) friss még a kapcsolat
2) elég gyakran találkoztok
3) mikor nincsen veled evidens hogy éled az életed,Hisz úgyis hamarosan taliztok Addig meg csomó elintézendõ van. :) Ha van kérdésed írj privit nyugodtan.
Jezusom. Hogy birod azt hogy evente parszor? Az azert mar tenyleg nagyon sok.
De felek hogy nem szeretem es hogy hulyitem ezzel hogy azt irom "szeretlek". Pedig ha egyutt vagyunk nem is kerdes hogy mit erzek
mert még annyira nem alakult ki benned a ragaszkodás, de idővel ez is kifog, én is távkapcsolatban élek, bár mi 2 hetente találkozunk és akkor együtt vagyunk akkor 3-4 napokat.
hány kilométer van köztetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!