Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy így érzek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy olyan helyzetben vagyok, ami zavar, és szeretnék tanácsot kérni, hogyan dolgozzam fel. A párom nemrégiben egy orvosi vizsgálaton vett részt, ahol egy férfi urológus végezte el a prosztatavizsgálatot, és felnyúlt a fenekébe. Tudom, hogy ez egy teljesen normális orvosi eljárás, de valahogy nem tudom elengedni a gondolatot, hogy egy másik férfi érintette őt ilyen módon. Tetézi a dolgokat, hogy szerintem a vizsgálat szükségtelen volt, a páromnak már rég elmúltak a problémái mire elérkezett az időpont(állami egészségügy szépségei), de szegény enyhén hipohonder.

Korábban is volt már urulógusnál, ott azonban csak a heréit nyomkodta végig. Az is furán érintett de még le tudtam rendezni magamban, anélkül hogy ezt szóvá tettem volna neki. Ez a legutóbbi eset azonban betette a kaput.

Azóta valahogy kevésbé érzem férfinak a páromat, és a szexuális vágyam is csökkent. A helyzet nemcsak érzelmileg nehéz számomra, hanem a szexualitásomra is hatással van, és nem tudom, hogyan kellene ezt feldolgozni.

Valaki más is érezte már hasonlóan? Hogyan dolgoztátok fel ezt a helyzetet? Normális, hogy így érzem magam? Hogyan tudnám újra a kapcsolatunkat úgy megélni, hogy mindkét fél kényelmesen és biztonságban érezze magát? Tudom, hogy ez elsőre gyerekesen hangozhat, ha én olvasnék egy ilyet valószínűleg én sem tudnám hová tenni a dolgot. Ezért is kérlek titeket, hogy próbáljátok magatokat a helyembe képzelni.

Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!

tegnap 11:03
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
75%

Nem ítélkezem, de te is látod, hogy mennyire hülyeség ez a gondolat. Mi a probléma gyökere?

Mert itt nyilván csak annyi történt, hogy a biztonság kedvéért elvégeztek rajta egy orvosi vizsgálatot - történetesen egy férfi doktor.

A férjed nyilván hagyta, mert neki csak a javát szolgálja a vizsgálat (ha nincs semmi baj, jó, ha van, akkor fel lehet tárni és kezelni, mielőtt tünet is jelentkezik) és az ember nem szokott szembeszállni az orvos döntésével, mert ő szakember, az egészséget szolgálja.

Se a doktor, se a férjed nem élte át szexuális aktusként. A dokinak rutinvizsgálat, a férjednek rövid tortúra :D Gondolj a nőgyógyászatos tágítós eszközre, amikor mintát kaparnak, hasonló élmény. Neki aztán tökmindegy, hogy férfi vagy nő végzi, csak tudja a dolgát, és azt is minél hamarabb.

Ez valami mélyen gyökerező homofóbia nálad? Esetleg te magad érzel vonzalmat a saját nemed iránt (is), és ennek az elutasítása jön elő ennyire hevesen?

Itt valami elfojtott probléma van, amit mihamarabb ki kéne derítened. Nézz szembe a félelmeiddel, gondolataiddal - érdemes lehet pszichológushoz fordulni.

tegnap 14:46
 32/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első értelmes választ, átgondolom ezeket, tényleg sokat segítettél <3
tegnap 14:53
 33/36 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező!

Nőgyógyász vagyok, szívesen megvizsgállak. Nem fog az önérzeteden csorba esni? Ki tudja, lehet még élveznéd is. Van egy jó pszichológus ismerősöm aki vállalna mint pácienst.

tegnap 15:37
 34/36 anonim ***** válasza:
68%
"eszembe jut a kép a róla egy olyan helyzetben" - Azt a képet a te agyad alkotta. Tehát tulajdonképpen csak az nem tetszik neked, amit előítéletesen elképzeltél.
tegnap 18:11
 35/36 anonim ***** válasza:
26%

Te beteg vagy.

Elég értelmes a válaszom?

tegnap 18:35
 36/36 anonim ***** válasza:
59%

De, igen, értettük a problémád, de egyszerűen ostoba vagy, nem lehet az ilyenen segíteni.

Soha ne legyen nagyobb problémád.

Valószínűleg nem is volt még

tegnap 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!