Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből mire lehet következtetni?
Figyelt kérdés
Ha egy férfi úgy csinál mintha nem a feleségével lenne, lemarad tőle, messze áll meg tőle és közben egy másik nővel szemez, flörtöl? A feleség nem ronda vagy szégyellnivaló semmilyen szempontból. A szemezésnek pedig egy konkrét célpontja van mindig, ha ez a másik nő nincs jelen, akkor a pasi normálisan viselkedik. Ezt a környezetemben figyeltem meg és irtózatosan bunkó viselkedésnek tartom, viszont nagyon érdekes, és elgondoltam, itt mi lehet a háttérben? Lehet hogy van valami a férj és a másik nő között?tegnap 12:02
2/10 anonim válasza:
Ha nincs is, szeretne, hogy legyen. Sunyi modon a noje mogott csinalja, szeretot akar vagy bebiztositani magat, hogy fixen meglegyen az uj no es csak utana dobja. Az ilyennek kivanok ket szek kozul a pad ala esest :)
3/10 anonim válasza:
Ezer okból lehet lemaradva a párjától valaki, és ezer okból nézhet rá másik emberre.
4/10 A kérdező kommentje:
3: az tiszta sor, de ezt MINDEN alkalommal megfigyelem és mindig CSAK akkor ha egy bizonyos személy jelen van :D
tegnap 12:14
5/10 anonim válasza:
Lehet így azt akarja sugallni, nem állnak közel egymáshoz, mintha egyedül lenne. Elég gáz ez férfi részről, pontosan tudja mit csinál
6/10 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi közöttük, akkor pont az ellenkezője történne, kerülne minden kontaktot a csajjal, nehogy lebukjon. De abban biztos lehetsz hogy tetszik neki és akarna tőle valamit.
7/10 anonim válasza:
Ahogy a #2-es is írja lehet még nincs a másik nővel semmi, de a pasi az törekedne rá az tuti! Ha már lenne köztük valami akkor pókerarcot vágna nehogy bebukjon (a másik nő nyilvánvalóan tudja hogy van felesége). Egy tuti, érzelmileg már nem túl erős a kötelék a feleségével.
8/10 anonim válasza:
Arra, hogy egy jellemtelen gané a faszi.
9/10 A kérdező kommentje:
Érdekeseket írtok, mostmár nagyon kíváncsi vagyok mi lehet, vagy mire játszanak, direkt figyelni fogom őket. A házaspár között amúgy eddig nagyon úgy tűnt nekem, hogy minden rendben, de mióta így jobban szemügyre vettem ezt a helyzetet, inkább olyannak tűnnek mintha haverok lennének, olyan furán ridegek egymással.
tegnap 15:49
10/10 anonim válasza:
Lehet akkor hogy már tényleg csak lakótársak vagy ki tudja, rengeteg ilyen házasság van. Az is lehet hogy már szex sincs, vagy ha van akkor szar aztán az ember nézelődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!