Miért mondja a kormány köztuk Orbán Viktor is hogy nem érdekunk a háboru?Ebböl az következtetik és mivan ha érdekunk lenne? Mi ez a bugyuta politika?
Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 16:50
1/8 anonim válasza:
Szerintem a kérdésed a bugyuta.
2/8 anonim válasza:
Az, hogy Orbán még épeszű, és nem fog becsicskulni a nyugatnak. Közép-Európában vagyunk, rajtunk is áll vagy múlik, hogy meddig mennek el az oroszok.
3/8 A kérdező kommentje:
én azt veszem ki a szavaibol h ha érdekében álna akkor hááborúzna
2022. febr. 25. 16:53
4/8 anonim válasza:
Egy háború amihez SEMMI közünk, miért lenne érdeke egy magyarnak?
5/8 anonim válasza:
2: mi állna rajtunk? Gondol egyet Putin, és területszerzés céljából elfoglalja egész Magyarországot. Semmi se tudja megállítani, csak úgy, ahogy az ukránok se tudják őt. Hülyére vette Orbánt, hogy ha nem szól bele, akkor nem rakétáz le minket. De ez csak addig elég, amíg el nem foglalja Ukrajnát, utána leigázza Magyarországot is, és Ausztiának meg a szomszédoknak mondja majd ugyan azt, mint amit most Orbánnak.
6/8 anonim válasza:
Az oroszoknak csak ez maradt, a háborúzás. A hidegháborúnak valójában soha nem lett vége, a kelet és a nyugat mindig versenyeztek Európáért. A különbség, hogy USA csendben terjeszkedett, az oroszok pedig hangosan, lövésekkel. Ez a két mentalitás közti elvi különbségéket emeli ki.
7/8 anonim válasza:
"elfoglalja egész Magyarországot. Semmi se tudja megállítani, csak úgy, ahogy az ukránok se tudják őt"
a hatalmas kulonbseg, amire te nem gondolsz, hogy mi NATO tagallam vagyunk. ha minket probalna elfoglalni, az osszes NATO orszag menne Oroszo ellen. Ukrajna sajnos nem NATO orszag, ezert tamadja oket
8/8 anonim válasza:
Bárcsak úgy lenne, de szerintem a NATO inkább csak egy papírforma, és éles helyzetben vagy behúzza mindenki fülét-farkát, vagy letudja a dolgát 50 rozsdás tank küldésével. Meg eleve olyan ellen nem sokat ér a NATO, ami Putin "koreográfiája", hogy egy időben lerakétázza az összes fontos katonai bázist meg repteret, aztán megbénul az ország, ha meg mégis lenne valami veszély valahol, akkor meg bevet egy kisebb ballisztikus rakétát oda. Szerintem túlértékelt a NATO, és inkább csak papírforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!