Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normális egy hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális egy hosszú távú kapcsolatban, hogy csak ennyi a szex?

Figyelt kérdés
Kopogtat, mikor elaludtak a gyerekek, hogy figyelj, idő van, gatya le. Régen se volt valami nagy szám, amikor fiatalabbak voltunk, a legkevésbé se tudott felizgatni, kb. inkább csak én éltem bele magam a helyzetbe, de már ez se működik, öregnek érzem magam az egészhez, és iszonyúan idegesít, hogy a rengeteg probléma mellé még ezzel is kell folyton foglalkozni. Inkább csak aláfekszek rendszeresen, essünk túl rajta, hogy ne zaklasson már, meg valamennyire lelkesen tegye a kötelességeit, és ne szabotáljon mindent, de ennyi.
jan. 8. 10:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

inkább biztonsági-gazdasági kapcsolatnak hangzik ez a bármi amiben vagytok. A házasságok javarésze ilyen közösségben él a másikkal, csak hogy ne legyen egyedül, vagy beilleszkedjen a társadalomba. Ez van, ezt látjuk az elődöktől és azt hisszük, hogy ez normális, pedig nem. Ha egy férfi/nő akar megfelelni a családi nyomásnak és házasodik/férjhezmegy, gyerekei lesznek holott az égvilágon nem akarja, és forditva. Akinek nem inge ne vegye magára !!

Érdemes lenne, önmunkázni magaddal, vagy segitséggel, mert ebben a helyzetben valamelyik megbetegiti majd magát a későbbiekben. Nem látok itt szivkapcsolatot sem, csak inkább a test a testtel kapcsolódik sajnos. Amit leirsz, hogy a férfi nem tud felizgatni, csak egyoldalú a részedről hogy viszel bele valamit. Mi is az igazi problémád?

jan. 8. 10:13
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Lenne valami, amitől szívesebben szexelnél? Valami, amire vágynál? Vagy te úgy alapvetően nem igényleg a szexualitást?
jan. 8. 10:13
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez kva gàz lyányom.🤷Biztos kellett ide gyerek?Minek?
jan. 8. 10:15
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
Semennyire,ez vàlóok.
jan. 8. 10:23
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
Számomra vicc kategória.
jan. 8. 10:29
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális.

"Régen se volt valami nagy szám, amikor fiatalabbak voltunk, a legkevésbé se tudott felizgatni"

Te belementél ebbe, hosszú távra.

Most éppen az van, amit vállaltál. Ha nem jó, nem muszáj folytatni.

jan. 8. 10:29
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Összeálltál valakivel akivel sosem volt jó a dolog, csak legyen már valakid. Így döntöttél, ezt a típusú párkapcsolatot választottad magadnak. Innentől kezdve nem tudom mitől számítottál arra, hogy idővel meg majd fantasztikussá válik??
jan. 8. 10:42
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
De nem értjük miért mentél hozzá, ha eleinte se volt jó...
jan. 8. 11:00
 9/18 anonim ***** válasza:
66%

"amikor fiatalabbak voltunk, a legkevésbé se tudott felizgatni, kb. inkább csak én éltem bele magam a helyzetbe, de már ez se működik,"

A férjedet tudom sajnálni.

Sok 30-as, 40-es anyuka idejár a gyk-ra sírni-ríni, hogy megcsalja a férje,vagy havonta egyszer (se) dugja meg, fel se áll apunak normálisan. Te meg anyuka lehetsz (nem mindenkinek adatik meg,) egészséges, potens férjed van, aki kívánja a tested. De te sajnálod tőle a p*nát.

Bizonyára van sok problémád, nehészséged, -ahogy másnak is-, de szerintem a legnagyobb problémád, hogy jó dolgodban hozzámentél egy olyan férfihoz, aki még így is bevállalt, hogy nem kívánod őt. Szerinted ő nem érezte, hogy gyenge veled a szex,és mégis kitart melletted?

Tudod, lehet, hogy olyan pasinak kellett volna szülnöd aki régen is "nagy szám" lett volna. De te ezt választottad, ennek folyományaképp teljesen normális, hogy ilyen lett a szexuális életed.

jan. 8. 11:00
 10/18 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom neki is jelezted többször, hogy mire van igényed és nem csak vártad a csodát, hogy majd magától kitalálja mit akarsz.
jan. 8. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!