Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi tegyek a barátommal? Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek a barátommal? Lehet ezt szó nélkül hagyni? Csináljak úgy, mintha nem látnám?

Figyelt kérdés

Nagyon régi barátság, nem vagyunk már annyira fiatalok.

A barát egy házassági válság után megismert valakit, amiből viszony lett. A szerető a munkahelyi nehézségekre, a rossz családi háttérre, stb-re fogva az elmúlt időkben elég gyakran nyúl a pohárért és designer drogokért. Amúgy is elleneztem ezt a kapcsolatot(akkor még "normális" volt) , de úgy voltam vele, a barát majd észbe kap és vége lesz. De nem lett, mostanra a szerető teljesen lecsúszott, igénytelen, agresszív, elvesztette a munkáját, kölcsönökből él, vagy elad valamit, hogy legyen pénze drogra. Minél jobban csúszik a leejtőn, a barát annál jobban ragaszkodik hozzá, annak ellenére, hogy már zsarolja, fenyegeti napi szinten,féltékenykedik,követi a munkahelyére, lop tőle ha nem ad pénzt, nyilvánosan megalázza, és volt, hogy a dühe tetlegességig fajult.

Tudom, nem az én dolgom, csak ő tudja lezárni, de nem bírom tovább nézni. Amikor utoljára verte lilára, fel akartam azt jelenteni de a barát kivette a telefont a kezemből, sírva kért, hogy ne tegyem. "Szereti" .

Hogy tud egy értelmes, tanult felnőtt így meghülyülni? Lehet tenni valamit?

jan. 8. 12:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Elmebeteg
jan. 8. 12:43
 2/23 anonim ***** válasza:
68%
Ha ilyen hülye, akkor viselje a sorsát.
jan. 8. 13:18
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer elmondhatod a véleményed - ha érdekli - mást viszont nem tehetsz. Minél gyakrabban, minél többet ócsárolod, annál jobban fogja védeni.

Csak akkor lesz változás, ha elég mélyre csúszik és felismeri, ez így nem mehet tovább. Addig annyit tehetsz, hogy mellette állsz és ha segítséget kér támogatod.

jan. 8. 13:22
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Oka van amiért ennyire kötődik egy szociopata emberhez, de az okok a tudatalattijában vannak. Azzal - ha nem vagy pszichológus - te kívülről nem tudsz mit kezdeni. Mond el, hogy nem értesz vele egyet és segíts neki amikor majd kéri, de NE erőltesd rá!
jan. 8. 13:25
 5/23 A kérdező kommentje:
#3 Százszor. Az a baj én is így látom. Hiába tudja az eszével,hogy kéne, nem tud tovább lépni.
jan. 8. 13:32
 6/23 A kérdező kommentje:

#4 meg akarja menteni.

Mert látja benne az embert, és ha kiszakad, olyan lesz mint régen.

Csak szerintem sosem volt normális, inkább egy szolidabb időszaka lehetett.

jan. 8. 13:44
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
A barát szimplán hülye, ő is nagyon jól látja, hogy mi a szituáció.
jan. 8. 13:53
 8/23 anonim ***** válasza:
Csak nem Edinaaaaaaaa?🤣
jan. 8. 17:19
 9/23 anonim ***** válasza:
Szerintem férfi az alkoholista is.
jan. 8. 18:25
 10/23 A kérdező kommentje:
Csak az alkoholista férfi.
jan. 8. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!