Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek, nektek mi a konkrét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, nektek mi a konkrét problémátok azzal, ha a párotok gamer? (szeret videojátékokkal játszani)

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodtam azon, hogy miért van az, hogy ha a tv-t bámulom, telefont nyomkodom én vagy ő órákon keresztül az oké, de ha ugyanezt teszem a monitorral, akkor már fél óra után jön a "már megint játszol?" kérdés. :D

Én ellátom a feladataimat munkahelyen és otthon is, nincs az, hogy amíg én gamelek addig ő mondjuk takarít, se az, hogy inkább otthon maradok játszani közös program helyett. Napi 2-3 óránál pedig nem játszok többet, de van, hogy napokra fel kell függesztenem munka miatt. Mégis mindig megjegyzést tesz.

Megfogalmaztátok már magatokban ezt akár egyszer is, hogy mi a konkrét probléma ezzel?

tegnap 10:05
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
89%

Hmm, ez egy érdekes kérdés. Szerintem egyrészt a tévézést és a mobilozást gyakran „elfogadottabb” szórakozásnak tekintik, míg a videojátékokat egyesek még mindig egy „gyerekes” vagy „időt pazaroló” tevékenységként látják, pláne ha felnőttekről van szó.

Másrészt lehet, hogy ő úgy érzi, nem kap elég figyelmet, ha te éppen a játékra koncentrálsz. Telefon közben fel-felnéz az ember, a tévében meg reklámok vannak (a filmeket eleve közösen nézitek, azt nem vonom ide) szóval közben időt töltesz a másikkal, a játékra meg ugye folyamatosan figyelsz. Exemmel is ez volt, olyankor néha hozzá se lehetett szólni. Oké, értem ha valaki el van foglalva, de az már túlzás volt.

tegnap 10:12
 2/65 anonim ***** válasza:
7%
Nekem nem lehet gamer a párom. Ismerkedésnél már kizáró ok.
tegnap 10:17
 3/65 anonim ***** válasza:
68%

Azert napi 2-3 ora eleg sok ido.Nekem is az volt a problemam,amit az elozo hozzaszolo irt,nem lehetett hozzaszolni,nem tudtam megkerni semmire sem,ideges volt,ha kikapott.Nem volt kozosen toltott minosegi ido,az lett volna,hogy en nezem,ahogy o jatszik.

Es te nem tudom mikor vegzel a munkaval en eleg keson,a parom is,ha 7-tol szabadultunk fel otthon mondjuk minden teendo utan akkor 2-3 ora mar pont az volt,hogy semmire sem volt kedvem miutan o befejezte a jatekot,letusolt utana stb.

tegnap 10:22
 4/65 anonim ***** válasza:
73%
A filmnézés lehet közösprogram, nálunk csak az. Aztán mindent megbeszélünk a filmmel kapcsolatban. Ez nekünk egy hobbi. Nekem csak azzal lenne a bajom, ha ilyen párom lenne, hogy nem szeretnék órákat várni rá hogy beszélhessek vele. Pl ha hazamennék a munkahelyről, és mondani szeretnék valami újságot, vagy kérdezni stb. Meg én jobban örülnék a közös programoknak. Én sem vagyok egy nagy eljárós nőként, de mi pl szeretünk együtt főzni is, beszélgetni egész nap. Egyikünket se köti le annyira a telefon.
tegnap 10:44
 5/65 anonim ***** válasza:
68%
Én 2-3 órából nem csinálnék ügyet, de ha több lenne az már engem is zavarna. Lehet attól tart, hogy nagyon belemerülsz.
tegnap 10:46
 6/65 anonim ***** válasza:
76%
Az én párom is szokott játszani, azzal nincs bajom - ameddig nem veszi el minden idejét és nem rendel alá a játéknek mindent. Nekem pl. szükségem van a minőségi együtt töltött időre, és heti 1x minimum preferálok vmi kimozdulósabb programot (túrázás, séta, színház, mozi, kiállítás stb.). Ameddig ez megvan, és napi max. 2 óra játék, és nem vagyok elhanyagolva, nem mond le egy nekem fontos programot azért, mert "de há' most van a nagy lerohanás / klánriadó", nekem OK. De az nem opció, amikor vki az összes szabadidejében játszik, másra nincs is igénye se testileg, se agyilag, az, hogy nem tudja akkor sem abbahagyni a játékot, ha fontos (volt olyan barátnőm, aki leesett a lépcsőn, fájdalomtól vonyított, hogy a párja segítsen neki, a válasz meg az volt, hogy "várj még 10 percet, most van egy menet"... szerencsére ahogy vki elvitte kórházba, szakított ezzel a féreggel), ha eligénytelenedik közben stb.
tegnap 10:46
 7/65 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem figyeleméhes hiába jártok el programozni, vagy hiába csinálod meg a házban lévő dolgokat. Ha most lenne kutya és vele foglalkoznál akkor arra is irigy lenne. Nem tudom micsoda okozza, de lehet az utóbbi időben történt egy pár vita, vagy kevesebb/rosszabb szexuális élet, kevesebb a tényleges beszélgetés, megszoktáttok egymást és csak vagytok mint két befőtt annak ellenére, hogy kimozdultok otthonról.

Vagy eleve figyelemhiányos, akár szeretetéhes és bármit is teszel sosem elég számára.

Tehát beszélgetni kéne komolyan mi a gond és ha lehet változtatni rajta.

2-3 óra játék miatt ha tényleg kiveszed a részed és nem is naponta játszol nem akad ki semmilyen nő ha nincs rá oka, vagy nincs baja önmagával.

tegnap 10:52
 8/65 anonim ***** válasza:
62%
Nekem is az lenne a problémám, hogy azidő alatt még szólni sem lehet hozzá.
tegnap 10:59
 9/65 anonim ***** válasza:
37%

Én nem jövök össze olyam emberrel, aki munka után otthon minden egyes nap 2-3 órat jatszik, tévézik, telefonozik.

Akinek ennyire van igénye, oké. En szeretek ennél valtozatosabban elni, közösen csinalni dolgokat, stb.

tegnap 11:00
 10/65 anonim ***** válasza:
87%
Gamer pasiként olyan csajt kell találni, akinek ez az életvitel elfogadott. Az én életem szerves részét képezi a gaming, így nyilván nem jönnék össze olyan lánnyal, akinek ez és az ebből fakadó következmények nem elfogadhatóak, nyilván visszafelé is igaz ez. Szerencsére mindenki úgy tervezi és alakítja az életét, ahogy az neki jó, mert másnak nincs beleszólása, akármilyen ellenvéleményen is legyen a többség. Amúgy azért elfogadóbbak a többi tevékenységgel kapcsolatban, mert azokat ők is csinálják, így nyilván nem tarthatják hülyeségnek, mert magukat köpnék szembe, de a gaminggel szemben a legtöbbeknek előítéleteik vannak, de már az is elég, hogy ők nem csinálják, nem értik, értelmetlennek gondolják. Ott a hegymászás, hallottál már embereket azt mondani, hogy "mit lehet abban szeretni, mekkora hülyeség"? Na ez is ugyanaz. Nem számít, hogy más mit gondol. A lényeg, hogy úgy csináld, hogy ne cseszd szét alapjaiban az életed.
tegnap 11:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!