Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek, nektek mi a konkrét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, nektek mi a konkrét problémátok azzal, ha a párotok gamer? (szeret videojátékokkal játszani)

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodtam azon, hogy miért van az, hogy ha a tv-t bámulom, telefont nyomkodom én vagy ő órákon keresztül az oké, de ha ugyanezt teszem a monitorral, akkor már fél óra után jön a "már megint játszol?" kérdés. :D

Én ellátom a feladataimat munkahelyen és otthon is, nincs az, hogy amíg én gamelek addig ő mondjuk takarít, se az, hogy inkább otthon maradok játszani közös program helyett. Napi 2-3 óránál pedig nem játszok többet, de van, hogy napokra fel kell függesztenem munka miatt. Mégis mindig megjegyzést tesz.

Megfogalmaztátok már magatokban ezt akár egyszer is, hogy mi a konkrét probléma ezzel?

tegnapelőtt 10:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
33%

"De ha a nő játszana 2-3 órát NÉHA az el lenne fogadva még akkor is ha picsázna mellette"

Te fogyatékos vagy? Ismétlem: a kerdező nem azt írta, hogy néha játszik és mi sem az alkalmankenti játszást szoltuk le, MINDENNAP játszik 2-3 órát.

tegnapelőtt 13:45
 42/66 anonim ***** válasza:
30%

"csak azt nem, hogy a párja nem tud nélküle el lenni pár órát."

Feltétezem, mindketten dolgoznak. Egész nap nem látják egymast, aztan a parja még minden nap legyen el 2-3 órát a pasija nélkül.

Aztán, ha a pasi is beszáll a házimunkába, akkor mikor töltenek egy idöt együtt, este fél órat? Ennyiért felesleges együtt lenni

tegnapelőtt 13:47
 43/66 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi, én direkt a geek típusú srácokat szeretem, barátom is ilyen (szemüveges és vékony, annyi, hogy helyes arca és jó frizurája van.)

Néha én is szeretek PS-ezni, a sci fi játékokat mindig kipróbálom.

20 n

tegnapelőtt 13:47
 44/66 anonim ***** válasza:

#41&43

De az nem baj, hogy ÓRÁKAT töltenek el MINDKETTEN a neten, telón. Miközben azon kéne változtatni és akkor nem picsázna NÉHA a 2-3 óra miatt.

És ne hazudj #41 mert a válaszok arról szóltak, hogy a kérdező idegbeteg ha játszik és naponta játszik, semmit se csinál.

Olvasd vissza és aztán írjad többes számban, hogy nem azt írtátok.

tegnapelőtt 13:50
 45/66 anonim ***** válasza:
0%

35-ös.

"Hölgyek, nektek mi a konkrét problémátok azzal, ha a párotok gamer? "

Egész pontosan ezt kérdezte a kérdező, amire én értelemszerűen válaszoltam.

36-os.

Azokat a tevékenységeket nem szokták emberek napi 2-3 órán keresztül folytani :D

Egyébként jól mondod, ezek mind kikapcsolódások amik kellenek, mindenki válassza ki a neki megfelelőt.

Persze ha étterembe megyek vagy bulizni akkor emberekkel szoktam. A párommal/barátaimmal/családommal vagyok akik fontosak nekem és beszélgetünk közösen, táncolunk közösen tehát közösségi életet élünk ami valóban hozzá tesz az emberhez.

Ha olvasok (legyen az bármi) az a legrosszabb esetben megnyugtat, nem felidegesít.

Ha edzek az jót tesz a testemnek és a lelkemnek is.

A játéknak, azonkívül, hogy te éppen attól jól érzed magad...az égvilágon semmi haszna nincs.

tegnapelőtt 13:51
 46/66 anonim ***** válasza:
82%

De te hiába döntöd el, hogy nincs haszna amikor más úgy érzi, hogy feltölti. Most ha neked azt mondja bárki, hogy nincs haszna annak, hogy olvassol, vagy éttermekbe jársz akkor az úgy van? Nincs. Nem te döntöd el, hogy minek van haszna.

tegnapelőtt 13:55
 47/66 anonim ***** válasza:
0%

45.

Nem célom egy gamert sem megtéríteni. Mindenki azt csinál az életével amit akar.

Ez csak az én magánvéleményem volt.

tegnapelőtt 13:57
 48/66 anonim ***** válasza:
83%

Csakhogy nincs igazad szóval nem érsz el vele semmit.

tegnapelőtt 14:00
 49/66 anonim ***** válasza:
30%
Múltkor a csaj szemszögéből volt ez a kérdés, ott a csaj volt a hibás. :D
tegnapelőtt 14:02
 50/66 anonim ***** válasza:

Egyébként valószínűleg az a baja, hogy magányos. Jó dolog lehet valakivel élni és nem valaki mellett élni. Azt írtad, hogy ameddig játszol addig neki nincs dolga mivel minden el van végezve. Napi 2-3 óra az együtt töltött időből sok.

Ha belegondolsz hazaértek, elvégeztek mindent mondjuk van este 6 óra. Leülsz játszani 2-3 órát naponta ő meg addig elfoglalja magát na de nem azért mert szeretné hanem azért mert muszáj. Egy ideig ez jól működik de utána ha ez folyamatos akkor érezheti, hogy el van hanyagolva.

Lehet azt írni, hogy a nő is megtehetné meg elnézhetné. Találja fel magát de ha igényli a törődést és a párjával töltött időt akkor mit lehetne tenni? Mondjuk megbeszélni vele és kompromisszumot kötni.

tegnapelőtt 14:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!