Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy fiú a barátnőjével szinte CSAK a videojátékokról beszélget?
NEM ÉN!!!
Buszon mindig van egy pár, általában mögöttem ülnek, így mindent hallok.
Ma pl. a Minecraft grafikai motorját vették át, illetve erősebb-gyengébb karakterekről és a tabletek processzoráról is szó esett.
Szerintetek hosszútávú kapcsolatuk lesz?
Mi a véleményetek erről?
Valahogy nekem ez olyan idegen.
Kb. 16 évesek voltak.
Az, hogy a buszon miről beszélgetnek, szerintem teljesen lényegtelen.
Mi sem ott szoktuk megbeszélni, mennyire jó volt a tegnap éjszaka...
xD
A volt barátommal nálunk is ez ment négy évig.
Meg legjobb barátnőmmel kb. csak kocka nyelven szoktunk beszélni egymással a suliba. Rohadt vicces hogy senki nem érti hogy miről beszélünk. :D
19/L
Mint a pasim meg én, csak mi más játékokkal játszunk. :D huszonévesen.
Egyébként az elsőnél a pont, lehet a buszon erről szeretnek beszélni. Másrészt ha van közös témájuk az mindkettőnek jó nem?
Hűűű valaki de féltékeny :D :D
Mindenki arról beszélget, ami neki jól esik. Van, akiket a szex köt össze évekig, van, akiket egy közös megszállotság egy életre, és van, akiket minden.
Ő dolguk, szerintem klassz, hogy egyformán megszállottan szeretnek valamit - könnyen megértik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!