Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan oldjátok meg a párotokkal való helyzetet, ha az illető fő hobbija a videójátékok?
"A macho és a szöszi megházasodnak. A pasas, hogy bebizonyítsa, ki az úr a házban, rögtön közli is a szabályokat.
- Akkor megyek bárhová, amikor akarok. Az asztalon mindig legyen friss vacsora, kivéve, ha azt mondom, hogy a haverokkal megyek horgászni.
- Minden rendben. Én pedig közlöm, hogy itt minden este 7.40-kor szex lesz, akár itthon vagy, akár nem..."
Sehogy, semmivel nem rosszabb a helyzet mintha órákig rajzolna. Neked is vannak hobbijaid, nem? Csinálhatod te is őket és kész, nem kell semmit kezdened a videojátékokkal ha nem érdekelnek. Nem kell csak azért játszani, mert vele nyomod.
Amúgy olyan nem létezik hogy egy se jöjjön be, olyan széles rétegnek készülnek már. Lehet a párod nem nagyon ismer ha nem tud olyat mutatni, ami kicsit is tetszene.
Nem is jönnék vele össze.
Kérdésedre válaszokva ha olyan hobbija van a pasinak, ami engem nem köt le, nem érdekel, nem tudok hozzá örömmel csatlakozni, azt nem csinálom. Elfoglalom magam valami mással.
Az enyémnek pont az. Én csak Simsezni voltam képes, azt meg nem is tudom, lehet-e közösen, de szerintem nem, egyedül játszottam vele.
Nem is találnánk olyan játékot, amivel együtt tolhatnánk, mert neki szinte csak a küldetéses, lövöldözős, kaszabolós (férfias) játékok jönnek be, engem meg azok egyáltalán nem vonzanak. Ő pedig nem fog velem "nyugis" meg "cuki" (lányos) játékokat játszani.
Már legalább másfél éve nem játszottam (talán ötször 20 percet Goldminereztem a telefonon :D), de nem bánom, hogy ő játszik, mert amúgy is igényem van a különvonulásra, saját időre. Ahogy a többiek is írják, elfoglalom magam addig olyasmivel, amit én szeretek csinálni. Most pl. a Gyakorin lógok.
Nem értem miért baj konkrétan a videójáték. Ha olvasna, rajzolna stb. az is ugyan olyan hobbi amit egymagában csinál az ember. Nem értem néhány ember miért néz úgy erre a helzetre mintha az illető drogozna vagy tudom is én :D
Mindenkinek megvan a maga hobbija, ha nem tudod lefoglalni magad a párod hobbijával akkor csináld addig a sajátodat, úgyis kell mindenkinek egy kis szabad idő egyedül.
Egyébként kérdező milyen típusú játékk jöhetnének be neked? Hátha tudok valamit ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!