Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Zavarna titeket, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavarna titeket, ha a pasitok szeretné a videojátékokat?

Figyelt kérdés
Természetesen nem arra gondolok, hogy együtt vagytok ő meg játszik. Ez csak egy hobbi lenne, amit egyedül végez, néha mutatna egy két jobban sikerült video-t a játékból vagy mesélne a történetéről. Gáz az manapság, ha valaki 20+ évesen is szeret játszani?
2014. aug. 6. 15:37
1 2
 1/11 anonim válasza:
93%
Nem zavarna, csak ne vigye túlzásba.
2014. aug. 6. 15:39
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem semmi sem gáz. Különbözőek vagyunk ás másként öltözünk és viselkedünk mások a hobbijaink. Ha valaki lenéz valakit mert az más, vagy más érdekli, valami olyasmi amivel nem is árt senkinek, na az a gáz!!! Ha te így eltudod őt fogadni akkor mit érdekel hogy manapság mi ciki meg nem.
2014. aug. 6. 15:42
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Nem gáz. Minden férfiben ott a él gyerek :)
2014. aug. 6. 15:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#3 Így van, ezért van annyi pedofil.
2014. aug. 6. 15:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, rá kell nevelni az asszonyt :) a végén kellett még egy ps3-at vennem :D
2014. aug. 6. 15:45
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

Barátom is szokott játszani, mutatott is már játékokat, mikkel játszik, abszolút nem zavar. Én is játszom 23 éves létemre - bár én általában csak a Sims-szel (innen a név), meg néha egy Yu-gi-oh kártyajátékkal - néha egymás ellen is szoktunk - egyebekkel csak fiatalabb koromban játszottam. Felőlem akkor is játszhat néha, ha együtt vagyunk, hiszen nem lehet egyfolytában a másikkal foglalkozni, pláne ha már együtt is lakik két ember, akkor kell a külön töltött idő, olyankor meg mindenki azzal szórakozik amihez épp kedve van.

Mindenképp szimpatikusabb hobbi, mintha mindenféle suttyó haverokkal járna kocsmázni meg bulizni és ez lenne neki a szórakozás.

2014. aug. 6. 15:46
 7/11 anonim ***** válasza:
4! :D Ebben is van valami :D
2014. aug. 6. 15:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem , mert én is szeretek játszani. 18/L
2014. aug. 6. 16:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem zavarna. Ha nem viszi túlzásba, meg nem erről témázik folyton, akkor nem érdekelne különösebben.
2014. aug. 6. 16:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Amennyiben elfogadja hogy én Pc játék párti vagyok még jó is, legalább mindkettőnknek meglenne a fix játékideje.
2014. aug. 6. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!