Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, mit szeretne az exem?
1 hete szakított velem a barátnőm minden előjel nélkül. Sose csaltam meg, ő se tette,de mindkettőnknek zűrös háttere van, mindig egymást segítettük át a problémákon, hullámvölgyeken, nagyon szerettük egymást. A szakítás teljesen összetört, másfél évet csak így kidobott, egy nap alatt, mert mást is szeret rajtam kívül, és azt hangoztatja, hogy jobb ez így. A másik fiú fele nem lép, pedig bevallotta neki, össze is jönnének, de azt mondja nem akar jobban összetörni, ezért nem alakít ki vele kapcsolatot. Én még mindig szeretem, vissza is szeretném kapni, felajánlottam neki már mindent, de nem akar velem újra összejönni, nem lát rá sok esélyt. Közben hiányzom neki és a pár hete megismert pali is. Amióta szakított, minden szinte ugyan úgy megy, csak nincsen közöttünk semmi érzéki dolog, csak beszélget, találkozik velem. Minden variációt felajánlottam, de ő azt mondja, hogy így a legjobb, hogy senkit nem választ. Közben ugye velem van elég sokat, bántja is a szakítás, hogy ezt tette. Nem értem mit szeretne, se velem, se nélkülem szerű a helyzet, mit tudnék tenni, mit szeretne? Ha azt mondom neki, hogy akkor legyünk barátok, mert a boldogsága fontosabb az enyémnél, akkor az a baj, hogy hiányzom neki, ha meg azt szeretném, hogy folytassuk, akkor az a baj, ha azt mondom, akkor legyen végleg vége, akkor meg nem akar egyedül hagyni. Valahol szerethet, de elfojtja. A másik fiút is szereti, felé pedig ugye nem lép. Elutasít minden segítséget, nem tudom mit kéne tennem, nem akarom, hogy szenvedjen. Elengedtem, de felkeres, közeledni nem enged, barátként szeretne látni, de akkor is szenved. Ha elengedném akkor össze törne, mert ragaszkodik ugye hozzám Szerintetek mi lenne a legjobb döntés? Valahol még mindig szeret? Mit tehetnék? Nem akarom, hogy szenvedjen, de egyik felsorolt dolog se jó neki.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!