Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem szeretné, ha újra összejönnénk. Részemről teljesen kihűlt a a dolog, nem tudom, mit tegyek, próbáljuk meg?
"Nincs kedvem vele újrakezdeni"
Akkor mi a kérdés?
Én is hasonló cipőben vagyok....csak fiúként..visszaakarom szerezni az exem..Április óta nem vagyunk együtt sajna..mindketten hibáztunk,de főleg én..nem hagyom békén vele hogy kibéküljek vele és kezdjük újra...nagyon szeretem azóta is.Ő most 14 éves...
17 F
"Ez nem önzőség...csak biztos sokat jelentel neki...de egy esély mindenkinek jár!! Ezt jegyezd meg!! Lehet pár év múlva te kérsz majd valakitől egy esélyt újra!!! Ha meg szeret ,engedd vissza és látod hogy igaz-e..teszteld le .."
Ez sztem akkora hülyeség amit írtál, h esély mindenkinek jár! Miért menjen olyanhoz vissza,akit nem szeret?!És mi van, ha ismét nem fogja magát jól érezni megint?! Akkor duplán meg bántja! Ez nem,csak h önzőség, de játszik is az érzéseivel is,főleg h úgy megy vissza hozzá, h semmi érzelem nem köti hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!