Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem szakított azzal a sráccal, aki miatt elhagyott engem. Beszélgetni kezdtünk, mert nem voltunk rosszban. Most találkozni szeretne. Mit tegyek?
Nem tudom, mit érzek, lehet, hogy szeretem még. Majdnem 5 évig voltunk együtt 18-23 között. Aztán ő azt mondta,élni akar, összejött egy sráccal, akivel volt egy évig. A srác most otthagyta, mi meg elkezdtünk beszélgetni. Úgy néz ki találkozni fogunk...
Érdemes újrakezdenem, ha nem tudom, mit gondolok?
Ez büszkeség kérdése? Vagy használjam jobban az eszemet?
Egyébként egy normális, intelligens, okos lány.
F/25
az intelligencia és okosság nem jelent semmit.
attól még lehet érzelmileg egy retardált állat és az is több okból amit mi kívülállók látunk.
én ha elhagyom az exem nem keresem fel évekkel később, hogy na "kéne egy pótlék, nem jössz"?
persze én megtenném ha éppen erre lenne szükségem és ha az exem hagyná magát hülyének nézni.. mért ne tenném meg? nem az én hibám, hanem az övé HA hagyja magát.
na ennél meg primitívebb szakítási okot meg ritkán hallani, hogy "még élni akarok"
marha egyszerű. ráírsz és lemondod a talit.
semmi közöd a csajhoz a talinak meg csak rossz kimenetele lehet rád nézve.
1.) lelki szemetes leszel
2.) kihasznál, pótpasi leszel, felejtő pasi majd ismét elhagy
3.) egósimogató pasi leszel amíg ő közben ismét mással kezd
ez nem büszkeség, meg nem makacsság kérdése.
itt egy a kérdés. odateszed magad vagy nem?
szerinted odateszed magad az életben ha hagyod, hogy ezt csinálja veled valaki?
felőlünk lehetsz tesze-tosza.. de ennek nincs jövője
Nem érdemes.Nagy a valószínűség,hogy innentől kezdve mindig ez lesz,amint jön egy másik lelép,aztán,ha megint otthagyják,jön vissza.
Jó ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!