Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek, nektek mi a konkrét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, nektek mi a konkrét problémátok azzal, ha a párotok gamer? (szeret videojátékokkal játszani)

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodtam azon, hogy miért van az, hogy ha a tv-t bámulom, telefont nyomkodom én vagy ő órákon keresztül az oké, de ha ugyanezt teszem a monitorral, akkor már fél óra után jön a "már megint játszol?" kérdés. :D

Én ellátom a feladataimat munkahelyen és otthon is, nincs az, hogy amíg én gamelek addig ő mondjuk takarít, se az, hogy inkább otthon maradok játszani közös program helyett. Napi 2-3 óránál pedig nem játszok többet, de van, hogy napokra fel kell függesztenem munka miatt. Mégis mindig megjegyzést tesz.

Megfogalmaztátok már magatokban ezt akár egyszer is, hogy mi a konkrét probléma ezzel?

jan. 7. 10:05
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
16%

"Hadd csinálja ha akarja, ne oltogassa, hogy megint játszik hanem hagyja el ha akarja."

A kérdező is elhagyhatja, ha nem tetszik neki a baszogatas.

jan. 7. 14:58
 62/66 anonim ***** válasza:
81%

Tipikus. Erre az egy mondatra sikerült reagálni. A hülyeségeid cáfolatára valahogy nem

jan. 7. 15:00
 63/66 anonim ***** válasza:
84%

Fúh baszki én a 22-ként írtam ide választ és látom, hogy tényleg nagy a baj. Olyanokat írnak ide válaszokat akik vagy tényleg minden férfiban rosszat látnak, vagy még értelmezni se tudnak mondatokat.

Kérdező nehogy rájuk hallgass!

jan. 7. 15:01
 64/66 anonim ***** válasza:
100%

Inkább azzal törődj, hogy egyszerű mondatokat se tudsz elolvasni olyan analfabéta vagy. 🤣🤣🤣

jan. 7. 15:02
 65/66 anonim ***** válasza:
67%
Amit nem értek, hogy mégis mikor van 2-3 órád erre ha dolgozol, házimunkát is végzel illetve nem a közös időből megy el. Nem kötekedés, tényleg érdekel.
jan. 8. 10:31
 66/66 A kérdező kommentje:

Huh, jól felpörgött a kérdés...

Talán azért van erre 2-3 órám, mert házimunkát nem kell minden nap végezni, és közös programot sem minden nap kell csinálni, elég heti 1-2-szer. Párom is most online tanfolyamot csinál, el vagyunk foglalva. Na így.

jan. 8. 15:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!