Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek, nektek mi a konkrét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, nektek mi a konkrét problémátok azzal, ha a párotok gamer? (szeret videojátékokkal játszani)

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodtam azon, hogy miért van az, hogy ha a tv-t bámulom, telefont nyomkodom én vagy ő órákon keresztül az oké, de ha ugyanezt teszem a monitorral, akkor már fél óra után jön a "már megint játszol?" kérdés. :D

Én ellátom a feladataimat munkahelyen és otthon is, nincs az, hogy amíg én gamelek addig ő mondjuk takarít, se az, hogy inkább otthon maradok játszani közös program helyett. Napi 2-3 óránál pedig nem játszok többet, de van, hogy napokra fel kell függesztenem munka miatt. Mégis mindig megjegyzést tesz.

Megfogalmaztátok már magatokban ezt akár egyszer is, hogy mi a konkrét probléma ezzel?

tegnapelőtt 10:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
19%

Már sokan leírták előttem, de leírom én is.

Tévét nézni lehet közösen.

Telefon nyomkodás nem azt jelenti, hogy 2-3 órán keresztül kizökkenthetetlenül figyelsz valamire. Ha a párod hozzád szól vagy mutatni akar valamit akkor idegösszeomlás nélkül fel tudsz nézni a telefonodból.

A véleményem pedig az, hogy (tegyük fel) napi 8 óra munka mellett, 2-3 óra gamerkedés rohadtul sok.

Nekem semmi bajom nincsen azzal ha valakinek hobbija van amit egyedül űz, vagy kell neki az énidő.

Én heti 4-5 alkalommal másfél órát az edzőteremben vagyok.

Én még ezt is soknak érzem néha, nem hogy napi 2-3 órát...pláne egy tevékenységre ami valljuk be semmit nem tesz hozzá az életedhez.

Egy időben én is játszottam nő létemre, időről időre rákaptam és akkor nem napi 2-3 órát játszottam (ahogy a gamerek többsége sem, hozzáteszem) de szerencsére elég hamar rájöttem, hogy ennél nagyobb pazarlása az életnek nem sok van, hobbiként persze.

tegnapelőtt 13:21
 32/66 anonim ***** válasza:
0%

30

Szerintem meg nem zörög a haraszt…

Elhiszem, nyilván vannak idióta nők, akiket irriál, ha a pasijuk öt percig jól érzi magát egyedül, de most komolyan, szerinted a játék miatt problémázó nők mind pszichók? Hagyjuk már.

tegnapelőtt 13:27
 33/66 anonim ***** válasza:
51%

Te is hülye vagy? NEM NAPONTA JÁTSZIK hanem NÉHA!

Nehogy már még a nő döntse el, hogy mit csináljon. Ha hegyet akar mászni, vagy a kertben gyomlálni, vagy NÉHA 2-3 órát játszani akkor megteheti. Ha nem tetszik a nőnek fogja fel a hátsóját és szakítson. Ne őt basztassa, hogy újra játszik.

A telózás, tv-zés naponta órák hosszákat szintén lehet káros. Nem igaz ha bele vagy merülve neten akkor tetszik, hogy a másik beszélgetni akar hanem jól felhergel és megmondod neki, hogy hagyjon békén.

Ne játsszátok meg magatokat amikor 2-3 gamelés miatt OLYKOR picsognátok mint a kérdező barátnője.

Fordított esetben már rég kiraktáttok volna a szűrét merthogy parancsolgat, nem tiszteli az én időt. 🤡

tegnapelőtt 13:29
 34/66 anonim ***** válasza:
45%

De a kérdező napi 2-3 órát írt a kérdesben, nem néha, mondjuk szombatonként 2-3 órát.

Aki mindennap 2-3 órát elb*sz a gép elött, az igenis függő. Az nagy párkapcsolat, hogy hazamegy az ember délután fél 5kor és onnantól 7ig nem lehet a párjához hozzaszólni, mert a gépet tolja. Vagy minden este 11kor még a fülesben kiabál a csapattarsaival. Hogy ennyi valakinek a kikapcsolódás.

Ja, és ahogy említették, ezzel jár plusznan az idegbetegség, ha veszít a játékban. Plusz az ilyenekkel családor se lehet tervezni, mert gyerek mellett is napi 2-3 órában tolják majd vagy állandó viza lesz, hogy ne gépezzen, hanem a gyerekkel foglalkozzon.

tegnapelőtt 13:30
 35/66 anonim ***** válasza:
75%

30

A kérdező párja a téma és nem az, hogy mi hogyan élnénk meg, hogy a kérdező 2/3 órát játszik időnként.

Nem, nem normális cseszegetni amiatt. Akkor cseszegesse ha mást nem csinál csak játszik, vagy ja mint írta 33-as szakítson azt keressen más férfit maga mellé.

tegnapelőtt 13:32
 36/66 anonim ***** válasza:
69%

Mit tesz hozzá az életedhez az hogy elmész bulizni, hogy elmész egy étterembe, hogy bármilyen nem tudományos könyvet olvasol, stb.? Azt teszik ezek hozzá hogy szórakozol, jól érzed magad. Te szubjektíve szivesebben töltöd mással a szabadidődet, de ettől még nem lesz objektíve egy nonszensz dolog.

tegnapelőtt 13:33
 37/66 anonim ***** válasza:
80%

De ha a nő játszana 2-3 órát NÉHA az el lenne fogadva még akkor is ha picsázna mellette mert normális kiadni a mérget ha veszít, sőt baba, gyerek mellett is jár neki az én idő és törődjön a gyerekkel párja "végre úgyse csinál semmit csak dolgozik" mint írtad.

A kérdezőnek nem jár én idő, mindig készen kell állnia a párjának aki nélküle 2-3 órát nem bír ki NÉHA! 😁😁😁

tegnapelőtt 13:35
 38/66 anonim ***** válasza:

Te mit vagy idegbeteg kedves 33-as? :D

A kérdező azt írta nem játszik többet NAPI 2-3 óránál amit NÉHA fel kell függesztenie napokra munka miatt (amikor szintén nem tud mondjuk a párjával foglalkozni...ha már párkapcsolati téma).

tegnapelőtt 13:35
 39/66 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezett problémám nincs vele, addig ameddig a saját idejét használja erre. Például játsszon éjjel amikor a gyerekek alszanak mert ott ő is nyugodtabb, hogy nem zavarjuk és én is, hogy ő nem lesz feszült. Ha nappal játszik azt nem igazán szeretem mert olyankor másra is lehet azt az időt fordítani akár egy családi programra.
tegnapelőtt 13:38
 40/66 anonim ***** válasza:
74%
Persze, hogy nem zörög a haraszt, inkább rátok esik a plafon olyan kétszínűek vagytok akik mindent bele írnak a válaszba, hogy a kérdező legyen a szar csak azt nem, hogy a párja nem tud nélküle el lenni pár órát. Érdekelne, hogy bírja ki amikor haverokkal van egy-kettő óra hosszát, vagy éjjeles, esetleg elmegy nélküle bárhová. Szerintem hisztizik, de szerintettek a kérdező a bűnös mint a Gyakorin szokott lenni. Legtöbbször a férfi a hunyó még akkor is amikor tényleg semmi nem mutat rá nehogy a kedves nőitárs "ellen" forduljatok mert "feministák" vagytok. Tényleg röhejes kieszkabálni, hogy kérdező idegbeteg állat játék közben mikzbs is nem vagytok ott.
tegnapelőtt 13:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!