Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy párkapcsolatban élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy párkapcsolatban élő férfi lájkolja az instagramon a lengén öltözött nők képeit az baj?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:05
A kérdező szavazást indított:
Hűséget fogadott, nem vakságot. Férfi, megnézi a szép nőket. Nem baj.
Igen, ez baj.
Nem tudom eldönteni.
30 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Baj. Ha veled van akkor ne qrvákat likeoljon. Oké, hogy megnézi, de állandóan akár előtted rohadtul cink. Másrészt ott a poresz, verje ki. Nem kéne likeolni és nézegetni folyamatosan amikor ott vagy neki te. Vagy szociál média függő vagy nem tetszel neki. Szabadulj meg tőle szerintem.
tegnapelőtt 21:12
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
A nőknek biztos nem...
tegnapelőtt 21:16
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmazzunk úgy, hogy a szellemi szintjére ad egy rálátást, ha valaki random instaprostik képeire veri a nyálát (is).
tegnapelőtt 21:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Legalább ne lájkolná... Tök ciki. Meg azt mások is látják.

Nézze meg, ha neki ez, de a lájkolgatás az nagyon megalázó szerintem a partnernek.

tegnapelőtt 22:13
 5/16 anonim ***** válasza:
22%
Az azért van, hogy le merjen menni a kocsmába, mert különben kinézik, azt mondják rá hogy papucs.
tegnapelőtt 22:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Na hát olyan férfi sem kellene, akinek szempont, hogy a kocsmában lenézik.
tegnapelőtt 23:24
 7/16 he84 ***** válasza:
63%
Szerencsére az én barátom nem szokott soha Instagram-on nőket nézni, like-olni se, még csak nem is Instagram-ozik, de máshol se nézeget random nőket. Szerencsére normálisan elég vagyok neki én, tisztel és szeret engem (természetesen én is őt), pedig kicsivel átlag alatti nő vagyok. Ha mellettem ezt tenné, szakítani azért nem szakítanék, hanem beszélnék vele erről és kapna esélyt.
tegnap 01:06
 8/16 anonim ***** válasza:
4. opció: Ki nem xarja le?
tegnap 03:22
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem. Álszentség lenne tenni a hülyét, hogy jajj, soha nem néz meg más nőt, stb.
tegnap 08:42
 10/16 anonim ***** válasza:

5

Na kocsmába se járjon :D Problem solved.

tegnap 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!