Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, amikor egy férfi pár éve párkapcsolatban van, de instagramon állandóan nézeget egy másik nőt és írogat neki?
Figyelt kérdés
Tehát 2 éve van párja, el is jegyezte, de egy másik nőt napi szinten nézeget instan évek óta úgy, hogy nem is koveti, csak a sztoriját nézi meg és gyakran irkál is neki. Van, hogy úgy nézegeti a nőt, hogy a párja éppen fürdik. Szerintetek mi lehet a háttérben?2021. dec. 31. 12:20
1/16 anonim válasza:
Nyilván fontos neki a nő, azt neked kellene tudni miért. Lehet volt osztálytárs, ex barátnő, szomszéd stb.
2/16 anonim válasza:
Ne fürdjé le és akkor nem tudja nézegetni!
3/16 A kérdező kommentje:
Fontos, hogy a nőt egyáltalán nem ismeri.
2021. dec. 31. 12:31
4/16 anonim válasza:
Akkor ki ő, sportoló, celeb, színész?
5/16 A kérdező kommentje:
Nem, talan egy átlagosnál dögösebb csaj.
2021. dec. 31. 12:45
6/16 anonim válasza:
Azt gondolom, h az kell neki, akit bámul. Küldjed nyugodtan ahhoz a nőhöz, ne érd be azzal, h te leszel a szamár, mert ló nincs.
7/16 anonim válasza:
sztem fölös féltékenykedés.. én is nézegettem csajokat.. akkor is néz az ember ha nem akarja..feldobja a net.. utána meg ha szép nyilván vet rá 1 pillantást.. de ez olyan messze van a megcsalástól mint mackósajt a brummogástól.
8/16 A kérdező kommentje:
#7-es: Más az, ha az utcán meglát egy jó nőt vagy a net kidobja és megnézi. És más az, ha évek óta ugyanarra a csajra keres rá napi szinten, mialatt ott van mellette a párja.
2021. dec. 31. 17:37
9/16 anonim válasza:
őőő beszéld meg vele? nekünk ehhez mi közünk? és ha azt mondja semmi fontos.. bízz benne és pont. a megcsalások válások ezekből a féltékenykedésből jönnek.. mert őrült módon viselkedik sok-sok nő. Nyilván elegünk lesz egy idő után.
10/16 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy én a párja vagyok? Kíváncsi vagyok, ki mire gyanakodna.
2021. dec. 31. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!