Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Instagramon chatelgetés...

Instagramon chatelgetés céljából keresnék beszélgető társat. Lenne kedved jelentkezni?

Figyelt kérdés
Üdv. 33f beszélgetés céljából keresném a beszélgetős partnerem. Jelentkezhet bárki, aki nagyon ráér és szeretne társalogni és magányosnak érzi magát. Aki szeretne írjon rám privátba. Amit rólam érdemes tudni: bohém vagyok, szeretek általános dolgokról beszélni, jókat röhögni azon, hogy kiforgatjuk egymás szavát. Instagramon személytelen profilt használok, az sem gond, ha te is az vagy.

#instagram ismerkedés cseverészés kapcsolat unalom #unaloműzés unaloműző általános téma vicc vicces tréfa #nagány magányosság téma chat chatelés párkapcsolat #nő férfi hobby szabadidő jó kedv kacagás társalgás #diszkrét diszkréció szerelem mozi séta intimitás bicikli #autó munka munkahely személyiségzavar vakáció karrier
jún. 16. 02:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
OMG, azért ne jelentkezzetek már ilyen sokan! XD
jún. 16. 10:39
 2/12 anonim válasza:
Ki a szom kivancsi szerinted egy 33 eves ferfira xd meg 18 evesen sem volt ram kivancsi senki, ha nem bukirol v tinderrol van szo. Senki nem irna igy rad. V aki igen az vmi nagy luzer v rosszabb esetben pszichopata lehet. Gyakorirol igy? Mennyi az eselye? Semmi. Nem is ertem mit akar ez a sok incel, aki ilyeneket irogat ki.
jún. 16. 14:23
 3/12 A kérdező kommentje:
LOL
jún. 16. 14:26
 4/12 A kérdező kommentje:
2 Én szívesen elchatelgetnék veled. Szerintem lenne mit megbeszélni, mert problémáid lehetnek.
jún. 16. 15:04
 5/12 anonim válasza:

Omg tesó annyira fiatalosan chatelsz,mindjárt megyek is incstára jelentkezni beszelgetőpajtinak LOL

Remélem még van hely a dm-jeidben

jún. 16. 16:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Ok itt komolyabb bajok vannak. Inkább részedről hagyjuk. 🤣
jún. 16. 16:36
 7/12 anonim válasza:
Veled van elég komoly baj ha szerinted tényleg lazának tűnsz,vagy bárki "jelentkezni"(de szánalmas..) fog egy ilyen szarul álcázott csöcskép kéregető próbálkozásra
jún. 16. 16:40
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan erre a kérdésre, de felvettem nem is olyan régen egy nagyon kedves emberrel a kapcsolatot és nagy jókat beszélgetünk. Kellemeset szoktunk röhögcsélni és olyan, mint egy jó barát. Én sajnállak téged, hogy ilyen nem normális módon viselkedsz. Elkéne menned egy pszihológushoz. Vagy többet kéne szocializálnod magad.
jún. 16. 21:36
 9/12 anonim válasza:

Az tényleg jó,örülök neki. Őszintén csak felhúzott a jelentkezős duma,a személytelen insta profil pedig mindíg furcsa. Ha tényleg barátkozni akarsz hátsó szándék nélkül,akkor mi szükség rá?

Ha általában nem ilyen módon kommunikálsz,meg nem is úgy mint én most,akkor elnézést az agyf@szomért

jún. 16. 23:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Inkobnitóban sokkal kötetlenebbűl, merevség nélkül lehet egy beszélgetést lefolytatni. Amivel is sokkal nezebben lehet visszaélni bármivel. Engem nem érdekelnek mások személyes adatai és valódi kiléte. Nem vagyok adat halász. Ez kb olyan kategória, mint vonaton utazva beszélgetsz egy jót az ismeretlen utazótársaddal.
jún. 16. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!