Instagramon van annyi esély ismerkedni, mint a Badoon vagy a Tinderen?
Hát nem tudom mert nekem még egyiken sem jött össze
A társkereső appokon az van hogy nincs találata az embernek így esélye sincs, instán ugyan bárkire rá tudsz írni de engedélykérésbe kerül amit a csajok nem néznek így ugyan úgy nincsenek válaszok
A kettes hülyeséget beszél
A tinderen 80% felett van a férfiak aránya, ennél csak jobb lehet bármelyik másik oldal
A való életben sem ismerkedni járnak az emberek a meló helyükre, az utcára, kávézóba, bárhová még is lehet ismerkedni bárhol
Instán több levelet kapok mint bármelyik társkeresőn.
Viszont ez elég egyoldalú helyzet,kizárólag akkor alakul ki kommunikáció,ha a nő kezdeményez,ha a pasi ír,nagy eséllyel a kukában landol az üzenet.
Igaz hogy az Insta nem kimondottan társkereső,de ha a nő feltünteti a bemutatkozásban hogy Singli,annak oka van.
Legyen sok képed,jó képeid,különböző élethelyzetből,akkor lesznek lájkok,követők,érdeklődők.
6-os vagyok.
Nem tippeltem,évek óta fenn vagyok Instán,van gyakorlati tapasztalatom.
Persze valószínüleg számít:fiúnak tartod magad,vagy férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!