Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Instagramon van annyi esély...

Instagramon van annyi esély ismerkedni, mint a Badoon vagy a Tinderen?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok, ezeken a közösségi appokon?

ápr. 5. 23:57
1 2
 11/19 anonim válasza:
A nők szemszögéből csak egy újabb szerencsétlen lúzer vagy a több száz közül, le se szarnak
ápr. 6. 15:05
 12/19 anonim válasza:
Hát próbáld meg és kiderül
ápr. 6. 17:10
 13/19 anonim válasza:
Hát ja próbálkozni végülis lehet, nem valószínű hogy bejön de hát élőben megijednek az embertől, tinderen és társain match sincsen, közösségi oldalakon engedélykérésekbe kerülünk úgyhogy valamit csak ki kell találni
ápr. 6. 21:09
 14/19 anonim válasza:

Volt hogy random facen ráírtam egy csajra. Nyitott volt az ismerkedésre, de sajnos nagyon bunkó volt és tiltottam. Többször is lekezelően viselkedett és megsértett. És a legrettenetesebb az egészben az hogy szerinte ő normálisan viselkedett.

Nem tudom ki hogy van vele de az internetes társkeresés egy hülyeség. A csajok elszálltak maguktól, a férfiak meg lementek papucsba. Nincs egyensúly, hiába vagy kedves, megértő és tisztelettudó ha cserében nem kapod vissza a töredékét sem a másiktól.

ápr. 8. 01:09
 15/19 anonim válasza:
#14: Sajnos amelyik csaj nyitott az ismerkedésre, az rendszerint ilyen: bunkó, beképzelt, fölényeskedő, felszínes. Amúgy az ilyenek sokszor nem is gondolják komolyan az ismerkedést, csak szórakoznak a másikkal. De pl. a társkeresőkkel is rengeteg rossz tapasztalatot gyűjtöttem össze, sok nőnek irreális énképe és elvárásai vannak, csakúgy, mint a fórumozóknak. Aztán ha a szemükbe mondod az igazat, akkor te leszel a sz@r alak.
ápr. 8. 08:41
 16/19 anonim válasza:
"Az instagram nem társkereső" Társkeresőkön mégis azt látom hogy csomó nő kirakja az Instagramját a profilján. Nyílván nem azért rakja ki mert ott visszafog írni és azt írják hogy "itt sokkal jobban elérhető vagyok stb" ez részben igaz, de azért rakják ki az Instát hogy követőket szerezzenek maguknak a sok kiéhezett kandúrból. Ami még érdekes hogy az összes ilyen nőnél privát az Insta ez azért van mert ha nem lenne privát a sok kandúr bekövetés nélkül is tudná a csinos lány képeit nézni de a lánynak meg nem lenne plusz 1 követője. Mivel privát így mindkettő fél jól jár. A nőnek lesz plusz 1 követője a pasi meg tud képeket nézni.
ápr. 20. 16:26
 17/19 anonim válasza:

16-vagy,azért rakja társkeresőn az insta elérhetőséget,hogy lehetőség legyen átmenni egy fizetős oldalról egy ingyenesre.

Ami persze egy lúzer számára épúgy zsákutca.

ápr. 20. 16:58
 18/19 anonim válasza:
17-es! Ezt sajna nehéz elhinni hogy ez lenne az elsődleges azok helyett mint amiket én felsoroltam, kíváncsi lennék mennyi ilyen nő ír vissza a pasiknak Instagramon ha már egy fizetős oldalon aminél ha van "Match" akkor ingyenes lehet akármeddig kommunikálni Instagramra lennének szorulva. Társkeresők ingyenes valamennyire és lehet fizetni plusz szolgáltatásokért, de ha van match akkor már ingyenesen is lehet akármeddig írni. Mondjuk ez hiába való ha nem ír vissza a másik fél sehol sem.
ápr. 20. 17:09
 19/19 anonim válasza:
Mielőtt még azt írnád 17-es hogy Instagramon nem kell match ott egyből tudnak írni a pasik hiába ha nincs meg a közös vonzalom. Pl Badoon ezért van a match hogy ha van közös szimpátia akkor könnyebb a másik féllel a kommunikáció. Akkor viszont már maradhatnának Badoon is oda minek akkor már az Insta! Badoon beszélgetnek utána meg általában vagy randi lesz egyből vagy Facebook elérhetőség és Messengeren kommunikálnak egymással.
ápr. 20. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!