A lányok miért nem irnak nagyon vissza instagramon akiket a badoon tinderen facebook datingon láttam?
2 dolog jöhet szóba:
- Ha nem "matcheltetek" akkor miért írsz ott rájuk? Felesleges. Ha nem mutat irántad bármi nemű érdeklődést akkor írhatsz neki akármit, nem fog visszaírni.
- Ha megvolt a "match" és úgy nem ír vissza akkor valszeg csak követőket gyűjt, esetleg írtak már neki aznap 100 an, nálad jobb pasik vagy a tiednél jobb, humorosabb szöveggel.
Én úgy szoktam csinálni a "match" után, hogy ráírok az adott alkalmazáson aztán ha visszaír akkor oké, ha nem az is oké. Annyira nem vág meg a dolog. De általában 10/4 matchem szokott visszaírni. Olyankor is 1-2 akivel hosszabban is lehet beszélgetni.
Ameddig a férfiaknak nem lesz tartása és csak a farkuk után mennek addig a nők ezt meg tudják csinálni. Az mondjuk azért kemény, hogy a legótvarabb lány is +99 matchet kap tinderen. Valami nagyon nem jó itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!