Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A lányok miért nem irnak...

A lányok miért nem irnak nagyon vissza instagramon akiket a badoon tinderen facebook datingon láttam?

Figyelt kérdés
Sok olyan lánynak irtam már instán akiket láttam azokon az oldalokon akik le irták insta nevüket a bemutakozásukon de ritkán ir valamelyik vissza ennek mi lehet az oka?

2022. jan. 1. 21:18
 1/5 anonim válasza:
Mert csúny avagy és nem tudsz csajozni. Nekem 10/9 mindig visszaír.
2022. jan. 1. 21:19
 2/5 anonim válasza:
De miért ott írsz? Oké hogy megadja, de szerintem inkább azért hogy többet megtudj róla és nem azért hogy zaklasd.
2022. jan. 1. 21:22
 3/5 anonim válasza:
Mert te vagy aznap a tizedik és nyugodtan válogathatnak a farkak közül. Én is űztem ezt a sportot tiniként, de rájöttem, hogy sokkal egyszerűbb leszarni a nőket. Ha neten akarod erőltetni, akkor nem bepróbálkozni kell, hanem ha van közös nevező (pl. fórumokon, akár chat oldalon), akkor csak dumálni velük, emberként. Úgyis tapadnak, ha akarnak. Ha meg nem mennek utánad, akkor teperhetsz te akárhogy.
2022. jan. 1. 21:35
 4/5 anonim válasza:

2 dolog jöhet szóba:

- Ha nem "matcheltetek" akkor miért írsz ott rájuk? Felesleges. Ha nem mutat irántad bármi nemű érdeklődést akkor írhatsz neki akármit, nem fog visszaírni.

- Ha megvolt a "match" és úgy nem ír vissza akkor valszeg csak követőket gyűjt, esetleg írtak már neki aznap 100 an, nálad jobb pasik vagy a tiednél jobb, humorosabb szöveggel.

Én úgy szoktam csinálni a "match" után, hogy ráírok az adott alkalmazáson aztán ha visszaír akkor oké, ha nem az is oké. Annyira nem vág meg a dolog. De általában 10/4 matchem szokott visszaírni. Olyankor is 1-2 akivel hosszabban is lehet beszélgetni.

Ameddig a férfiaknak nem lesz tartása és csak a farkuk után mennek addig a nők ezt meg tudják csinálni. Az mondjuk azért kemény, hogy a legótvarabb lány is +99 matchet kap tinderen. Valami nagyon nem jó itt.

2022. jan. 1. 23:03
 5/5 A kérdező kommentje:
#2 mert ilyen járványhelyzetben nem igazán lehet ismerkedni.
2022. jan. 3. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!